- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ соответствует описанию
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чехол за данные деньги,сел идеально,вопросов нет
- Достоинства:
- Сел идеально
- Недостатки:
- За эти деньги их нет
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, сидить як треба, кнопки реагують нормально без зусиль. Дякую за якісний товар!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхав чохол який не відповідає фото в замовлені довелось повернути назад.
Мені потрібен був чохол з загальною вирізкою під блок камер,а приїхав з вирізом під лінзи камери.- Недостатки:
- Товар не відповідає опису на сторінці.
Представник постачальникаДоброго дня. Залежно від партії, чохли можуть трошки відрізнятись деталями. До того ж, чохол з захистом для камери більш надійний і практичний у використанні.
- Ігор
Так не спорю але в мене захист скла камер стоїть і той чохол мені не підійшов би,це вже провірено було не одноразово.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок. Лише трохи кнопки погано натискаються, з зусиллям треба, не критично.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Тойсамий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якщо без води і 10 пунктів щому мені сподобався цей чохол...бо він ЛЕГЕНДАРНИЙ) ну може не зовсім,але бомбовий! бавовняний взагалі
я думав перед покупкою ну чохол і шо. але як купив одразу закохався в нього.
навіть якщо через якийсь час він забрудниться можна просто купити новий такий . хоч раз у квартал брати) моя оцінка 10/10- Достоинства:
- виглядає офігенно,прозорий,добре сидить,нічого не заліпає,дешевий але якісний
- Недостатки:
- позаду залишає сліди,але то й таке
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, BeCover.
- Петро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне прям очень понравился чехол!!!!!! Подошел идеально. Мягкий, царапать телефон не будет
- Достоинства:
- классный чехол
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плотно сидит, кнопки поначалу немного туговато нажимались, но потом все наладилось
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
С уважением, команда BeCover.
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чехол. На iphone 13 mini хорошо подошел, все кнопки совпадают.
- Наталия
Можете фото на телефоне как сидит сделать
- Микола О***
Да, сейчас отправлю
С уважением, команда BeCover.
- Наталья П***Продавец: Rozetka
Чехол хороший , но кнопки очень туго нажимаются. А так все отлично. Нужно привыкнуть