Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Samsung Galaxy A13 4G SM-A135/A23 SM-A235/M23 5G SM-M236 Black (BC_707320)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Оксана Б***

Зручне скло.

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Мирослав

Пришло розбите,замітив коли клеїв.

Достоинства:
    Швидкіть доставки
    Недостатки:
    Прийшло розбите

Шановний клієнте,
      Вибачте за незручності, які ви зазнали через дефектне скло. Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.

• Оксана Б***

Все добре.

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Геннадій К***

Якісне скло. Відповідає опису товару. Сумісне повністю з моделлю М13. Комплект, доданий до скла, з інструкцією українською допомогає легко і швидко поклеїти самостійно.

Достоинства:
    Сумісне з Samsung Galaxy M13, SM-M135F.

Вітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.

• Юлия Р***

Дуже класне скло на телефон.
    Приклеїла з першого разу! Дуже дякую за швидку доставку!!! Рекомендую!!!

• Виктор Б***

Отличный

Вітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.

• Ваня Ш***

Пидийшло.

Вітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.

• Ірина

Неплохое стекло, но блики сильно бьют в глаза, не комфортно при солнечном свете и ярком освещении. Когда буду его менять, то поищу антибликовое, это не закажу. Хотя по качеству стекло нормальное, за пол года использования трещин и сколов нет, чувствительность сенсора хуже не стала. По размеру почти подошло, но не идельно. Черная окантовка не нравится. А так, в принципе, норм )

Достоинства:
    Крепкое, чувствительность сенсора не ухудшает
    Недостатки:
    Блики
  • Роман

Доставили вчасно. Все супер.
    А приклеїти швидко не вийшло. Мабуть, це моя проблема, а не скла :) Хотів зробити, як у блогерів, - поклав скло, натиснув на середину, і почалася "магія" :) Але бульбашки на краях уперто не хотіли виходити...
    І я зрозумів, де помілився. Мені допоміг ось такий спосіб. Треба спочатку приклеїти скло до верхньої частини телефону ТАК, ЩОБ НЕ БУЛО БУЛЬБАШОК. Потім однією рукою обережно відтягувати нижню частину скла трохи на себе, а пальцями іншої руки обережно натискати на скло, поступово просуваючись вниз, щоб воно прилипало без бульбашок. Так само приклеюємо один з нижніх кутів, а другий кут - також трохи відтягуємо, потім швидко проводимо по ньому пальцем другої руки, щоб повітря вийшло.
    В мене вийшло. Якщо бажаєте, користуйтеся, але під власну відповідальність ;)

Добрий день, Ваш відгук дуже важливий. Дякуємо, що приділили час та залишили його.

• Роман

Дякую за високу оцінку мого відгуку.
      Ще хотів сказати, що на коробці написано про рамку для встановлення, але в комплекті її немає. Я написав про це тут, у розділі "Відгути", але моє питання перенесли у розділ "Питання", і відповіді я не отримав. Довелося зв'язатися зі службою підтримки "Розетки".
      Мабуть варто написати про рамку у розділі "Характеристики". Можливо, ще комусь це буде корисно й цікаво.
      Про все це я написав не для того, щоб докорити, а виключно з метою допомогти.

• Олександр

Рамки немає - і це факт.
      Заберіть з опису, збиває з пантелику.
      Підшукав би інше скло з рамкою - їх море продається.

• Леся М***

Вийшло поклеїти за 5 хвилин. Добре лягло на телефон і приклеєлось.

Достоинства:
    В комлекті є все необхідне. Є інструкція українською мовою. Недороге.
    Недостатки:
    Немає.

• Н. Б***

Вперше замовила скло і поклеїла його на телефон самостійно, спочатку лягло криво, але я змастила екран рідиною, яка була разом зі склом і вирівняла скло.

Достоинства:
    Вийшло поклеїти з першого разу