Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Samsung Galaxy A13 4G SM-A135/A23 SM-A235/M23 5G SM-M236 Black (BC_707320)
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручне скло.
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло розбите,замітив коли клеїв.
- Достоинства:
- Швидкіть доставки
- Недостатки:
- Прийшло розбите
Представник постачальникаШановний клієнте,
Вибачте за незручності, які ви зазнали через дефектне скло. Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло. Відповідає опису товару. Сумісне повністю з моделлю М13. Комплект, доданий до скла, з інструкцією українською допомогає легко і швидко поклеїти самостійно.
- Достоинства:
- Сумісне з Samsung Galaxy M13, SM-M135F.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класне скло на телефон.
Приклеїла з першого разу! Дуже дякую за швидку доставку!!! Рекомендую!!! - Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Ваня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пидийшло.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохое стекло, но блики сильно бьют в глаза, не комфортно при солнечном свете и ярком освещении. Когда буду его менять, то поищу антибликовое, это не закажу. Хотя по качеству стекло нормальное, за пол года использования трещин и сколов нет, чувствительность сенсора хуже не стала. По размеру почти подошло, но не идельно. Черная окантовка не нравится. А так, в принципе, норм )
- Достоинства:
- Крепкое, чувствительность сенсора не ухудшает
- Недостатки:
- Блики
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили вчасно. Все супер.
А приклеїти швидко не вийшло. Мабуть, це моя проблема, а не скла :) Хотів зробити, як у блогерів, - поклав скло, натиснув на середину, і почалася "магія" :) Але бульбашки на краях уперто не хотіли виходити...
І я зрозумів, де помілився. Мені допоміг ось такий спосіб. Треба спочатку приклеїти скло до верхньої частини телефону ТАК, ЩОБ НЕ БУЛО БУЛЬБАШОК. Потім однією рукою обережно відтягувати нижню частину скла трохи на себе, а пальцями іншої руки обережно натискати на скло, поступово просуваючись вниз, щоб воно прилипало без бульбашок. Так само приклеюємо один з нижніх кутів, а другий кут - також трохи відтягуємо, потім швидко проводимо по ньому пальцем другої руки, щоб повітря вийшло.
В мене вийшло. Якщо бажаєте, користуйтеся, але під власну відповідальність ;)
Представник постачальникаДобрий день, Ваш відгук дуже важливий. Дякуємо, що приділили час та залишили його.
З повагою, команда BeCover.- Роман
Дякую за високу оцінку мого відгуку.
Ще хотів сказати, що на коробці написано про рамку для встановлення, але в комплекті її немає. Я написав про це тут, у розділі "Відгути", але моє питання перенесли у розділ "Питання", і відповіді я не отримав. Довелося зв'язатися зі службою підтримки "Розетки".
Мабуть варто написати про рамку у розділі "Характеристики". Можливо, ще комусь це буде корисно й цікаво.
Про все це я написав не для того, щоб докорити, а виключно з метою допомогти. - Олександр
Рамки немає - і це факт.
Заберіть з опису, збиває з пантелику.
Підшукав би інше скло з рамкою - їх море продається.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вийшло поклеїти за 5 хвилин. Добре лягло на телефон і приклеєлось.
- Достоинства:
- В комлекті є все необхідне. Є інструкція українською мовою. Недороге.
- Недостатки:
- Немає.
З повагою, команда BeCover.
- Н. Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше замовила скло і поклеїла його на телефон самостійно, спочатку лягло криво, але я змастила екран рідиною, яка була разом зі склом і вирівняла скло.
- Достоинства:
- Вийшло поклеїти з першого разу
- Недостатки:
З повагою, команда BeCover.