Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Samsung Galaxy A23 SM-A235 Black (BC_707355)
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло.
Легко клеїтся бо достатній шар клею.
Чудово підійшло по розміру.- Достоинства:
- Дуже легко самостійно поклеїти.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Я задоволена. Не коротке, добре тримається.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так як забирав син не провіривши .Побачила тільки ввечері що лопнуте.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Крихке
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться будь ласка з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні данного питання. З повагою, BeCover.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Защитное стекло получили без липких лент для уборки пылинок и тд, из за этого не получилось качественно наклеить т.к постоянно попадал мусор!
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкода, що не змогла встановити на телефон.
- Достоинства:
- Не змогла оцінити, оскільки навіть до машини цілим не донесла.
- Недостатки:
- Дуже тоненький та крихкий пластик. Варто було лише взяти в руку і воно він стискання просто рукою в упаковці тріснуло.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло короткое!
Оно мало для для Samsung A23.
Примерять перед поклейкой не получилось из-за картонной непрозрачной основы.
Плохо клеится по краям.
Думаю сходить в РОЗЕТКУ по поводу возврата денег.
Как по мне, то выброшенные деньги, пока приклеил, но буду искать в размер.
Смотрите другие варианты!- Достоинства:
- Цена!
- Недостатки:
- Стекло короткое!
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала це скло та додаткову послугу поклеїти скло, 15.02.23 - прийшла на розетку на Степана Бандери в Києві, ввечері (десь 19:30), скло мені поклеїли, сертифікат та коробку від скла забрали та не пропонували віддати. Цього ж вечора вдома це скло відклеїлось. Прийшла на розетку розв'язувати це питання 17.02.2023, мені сказали що такого бути не може, скло яке вони клеять не може відклеїтися, що я сама його зачепила чи відклеїла. (Нащо мені це треба, якщо з цим склом я замовила собі також новий телефон, яким планувала одразу користуватися). Звати керівництво чи якось розв'язувати це питання вони також відмовились. Зі мною була сестра, хлопець якої також працює на розетці, та коли ми вирішили писати скаргу, працівник розетки (який як виявилось це скло і клеїв), сказав, що ми пошкодуємо, та у хлопця моєї сестри ще будуть потім проблеми через цю скаргу (хоча він працює взагалі на іншому магазині, сестра просто порадилась з ним як краще вирішити це питання). Коли ми сказали, що поведінка працівника не клієнтоорієнтована - працівник відповів, що яка клієнтоорієнтованість, це ж просто скло.
Дуже шкода, що працівники розетки, а тим паче «старший менеджер» - так нам представився цей працівник, можуть так не коректно та по хамські себе вести. Обслуговування 0 із 100.- Достоинства:
- Недостатки:
- Скло відклеїлось через декілька годин, працівник розетки нахамив та сказав, що я сама винна
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло стекло от другого телефона. Меньшего размера. Плюс в упаковке не было вспомогательных рамки для установки стекла, которым производитель так хвастается
- Александр К***
Это не другое стекло, это оно такое есть короткое... У меня таже история...
Это порожняк, а нестекло.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло
- Прилипко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло
- Достоинства:
- Легко приклеить
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично лягло на экран, очень хорошего качества.
- Достоинства:
- Отличное стекло.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ваш відгук дуже важливий нас. Дякуємо!
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло, отлично подошло на экран телефона. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная доставка,пришёл целый,стекло хорошее
Представник постачальникаДобрий день, Ваш відгук дуже важливий. Дякуємо, що приділили час та залишили його.
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло супер!
Наклеїлось без проблем.
Якість відмінна!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
- ЮлияПродавец: Rozetka
Хорошо, что проверила в розетке, стекло поцарапано было в нескольких местах, зачем такой продукт поставлять?
- Достоинства:
- может стекло и хорошее, только вот было уже с царапинами
- Недостатки:
- царапины