- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Все четко на своих местах. Крышка на камере фиксируется как в открытом так итв закрытом положении
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Зручний чохол
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
На крышку для камеры можно не рассчитывать, ходит туда сюда , пришлось зафиксировать суперклеем , можно снять вообще. Телефон в панели имеет минимальный люфт если держать горизонтально с двух сторон, в остальном все супер. Телефон сидит хорошо , не выпадает. Все отверстия совпадают с клавишами динамиками тд.заднее кольцо колесо работает исправно и сделано достаточно надежно и качественно для длительного пользования, можно использовать как подставку.
- Достоинства:
- Красивый дизайн, колесо кольцо
- Недостатки:
- Нет кулера для охлаждения процессора
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Чехол зелений, є шторка для камери і зручне кільце, яке можна використовувати я підставку або зручно тримати вруці.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Юськов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол підійшов ідеально. Бортик вищий за екран телефону, тому можно ложить екраном до низу. Захисне скло не мішає, не впирається ні де. Шторка камери закривається добре. Рекомендую.
- Достоинства:
- Підійшов ідеально. Все співпадає.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, BeCover.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Успішно врятував телефон від наслідків падіння. Пластик при цьому, звичайно, зламався, але це цілком очікувано. Головне, що жодних наслідків для телефону.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Кільце надто легко обертається
- НинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Панель качественная, шторка для камеры защелкивается, боялась, что будет открываться. Полностью довольна,заказом, цвет почти совпал с цветом телефона. Всё супер.
- Достоинства:
- Шторка для камеры.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Добротний чехол із нормальних матеріалів. З коробки не тхне, M33 встає в нього плотно, але без проблем, виглядає краще ніж на фото. Софт тач пластик виглядає як анодований алюміній - трохи маркий, але це оічкувана особливість.
- Достоинства:
- Товстий силіконовий бампер, жорсткий пластик, всі отвори ідеально на місці, жорстко фіксується кільце під палець
- Недостатки:
- Шторка об'єктива важко відкривається через недостатній зацеп для пальців, кільце неможливо скласти не вздовж телефону.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому,непогано. Матеріал досить якісний. Але є проблема із натисканням сканеру відбитку пальцю. Як мінімум, в мене
- Достоинства:
- Матеріал. Колір
- Недостатки:
- Проблематично натискати сканер відбитку пальцю
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Такий собі)
- Достоинства:
- Добре лежить в руці
- Недостатки:
- Твердий пластик, тому інколи сповзає по гладкий поверхні, оскільки борти товсті, а кнопка розблокування втомлена в корпус телефона, то завжди треба із зусиллям притискати палець до сенсора щоб розблокувати. Кільце позаду вже хитається, причому ніхто ним ще не користувався, шторки на камери також вже не повністю фіксувався, є люфт