Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S 5G/Redmi Note 11T 5G Black (BC_707500)
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло начебто якісне на вигляд, упаковане добре. Волога салфетка виявилася, як вже й писали, сухою - це не проблема, обезжирив спеціальною рідиною для екранів і спиртом. Приклеїлося легко і без повітряних піхурів, нібито якісно. Як тільки смартфон було вставлено в чохол-книжку, майже третина скла відійшла, і жодними зусиллями притиснути до екрану не приклеювалася (див. фото). Довелося замінити на гідрогелеву плівку.
- Достоинства:
- За розміром підійшло точно
- Недостатки:
- Не приклеїлось
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір скла більший за екран Xiaomi Redmi Note 11S.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір скла більший за екран
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Рената Г***Продавец: Rozetka
Не подошло стекло по размеру, разочарована
- Богдан Р***
Доброго дня у вас redmi note 11s 5G? Якщо без 5G то зрозуміло чому не підійшов тому що 5G має більший екран!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Redmi Note 11S не подошло - стекло явно большего размера чем надо
- Достоинства:
- Недостатки:
- Размер не тот, салфетки засохшие, наклеек для сбора пыли нет как и микрофибры
- Богдан Р***
А нічого що це скло для 5G версії яка має більше дюймів а саме 6.6 а звичайнийredmi note 11s має 6.43
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили не те скло яке зумовлювали
Представник постачальникаДоброго дня. Для якої моделі смартфона замовляли? Це скло для Xiaomi Redmi Note 11S 5G / Redmi Note 11T 5G