- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki
Порвався через тиждень.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Жахлива якість.
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час залишити відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості матеріалів та конструкції, тому такі відгуки допомагають нам ставати кращими.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
мені потрібно було на 7, а він маленький. прдавець ви в курсі, чи розраховуєтг якщо ціна не така же і велика можнам впарювати
- Достоинства:
- Ремішок не поганий
Представник постачальникаВітаю! Для повернення або обміну товара, зверніться будь ласка до сервіс-менеджерів Розетка. Контактний номер Ви можете знайти на сайті rozetka.com.ua. З повагою, BeCover.
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Цей ремінець blue BC-707657 виявився на 4 Band. Повернув його.
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Товар не підходить на 7, замовляла іншого кольору підходить
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Нормальный ремешок. Не растёгиваеться. Смотрится правда не дорого.
- Достоинства:
- Не растёгиваеться
- Недостатки:
- Смотрится не дорого
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Black
Не підходить на mi band 7, натомість чудово підійшов до mi band 4, хоча на упаковці вказано mi 5/6/7.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не підходить за розмірами до вказаного девайсу.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Дуже добрий ремішок но в мене відклеялась ліпучка
- Достоинства:
- Гарний,удобний
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Узяв на заміну силіконовому, котрий не тільки некомфортний, але й з часом рветься в одному й тому ж самому місці. Наче влаштовує.
- Достоинства:
- Дешевше силіконового, набагато комфортнійшийг, надійніше тримається на зап'ястку(не розкривається підчас сну, не потрібно канібалізувати защібку зі старого браслету, тому що нова закоротка)
- Недостатки:
- Намокає - потрібно знімати, якщо не хочеш ходити з мокрим квачем замість браслету, потрібно слідкувати, чи добре закріплений блок браслету - може вилитіти від удару чи ж бо натискання.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Брав на спробу. Стандартні ремінці постійно розстибалися і губився сам браслет. На липучках поки що гарно себе зарекомендував.
- Достоинства:
- Самостійно не розстибається, так як стандартні ремінці.
- Недостатки:
- Не відштовхує воду.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Black
Чудовий ремінець, приємніший за оригінал через те, що не ковзає на руці. Викорустовував такий саме на 4му бенді і дуже зрадів, що є версія для 7го. Незважаючі що на фотографіях зображен 4й Mi Band, він саме для 7ї версії, так що можете сміливо брати.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.