Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Poco X5 Pro 5G Black (BC_708820)
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло ідеально підходить для моєї моделі мобільного POCO X5 Pro 5G
- Достоинства:
- В розмір моб. Навіть з вирізом під верхній динамік
- Недостатки:
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло трохи вище чим потрібно для цієї моделі, тому повітря під склом не уникнути. Хоча б дійшло цілим
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- Андрій К***Продавец: Rozetka
Занадто мале, не розумію навіщо таке продавати
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- І коротке і вузьке
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Poco X5 Pro 5G
Маленькое по размеру- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленькое по размеру
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нажаль,перед замоленням не прочитав відгуки,скло реально менше ніж екран в телефона, який вказано в описі. тим паче судячи по відгукам, постачальник знае цю проблему,але нічого не зроблено
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- не той розмір
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила вдруге. Перший раз було трохи більше, зараз дуже маленьке. Прийдеться замовляти інше