Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для планшета Samsung Galaxy Tab S9 FE (SM-X510/SM-X516B) (BC_710046)
- Євгеній Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове захисне скло за невеликі кошти. Ідеально підійшло по розмірам, особливо під чохол. Чутливість екрану не погіршилась. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ідеально підішло по розміру, не зменшує чутливість тач скріну як для пальців, так і для стілусу.
- Недостатки:
- Хотілось би, щоб був виріз під камеру саме у форматі отвору, а не каплі.
- Мельниченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все оперативно і швидко доставили але нова пошта розбила скло,я замовляла в поштомат і не перевірила,сама винна,замовляйте на відділення розетки,дякую
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісне
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово підійшло
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло було гарно запаковане в декілька шарів картону та плівки. В комплекті є серветка та покрокова інструкція, як клеїти самотужки, хоча ми все одно віддали майстру.
- Достоинства:
- Скло відповідає заявленому в описі. Гарно запаковане.
- Калиниченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшо ідеально. Клеїться добре
- Достоинства:
- Підійшо ідеально. Клеїться добре
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло куплялося як рекомендований товар з планшетом Samsung Galaxy Tab S9 FE, але по факту виявилося значно меншого розміру...
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Не підходить по розміру
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло і відповідна ціна
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом скло якісне, гарні заокруглені бортики. Є все що потрібне для поклейки, але це робити важко чеоез велику поверхню планшету, пил легко пробирається під скло під час клеяння, приходится попрацювати щоб все було рівно.
- Достоинства:
- Якісно, гарно
- Недостатки:
- Важко клеяти
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально сіло , міцне
- Достоинства:
- Топ
- Деревянко Ю***Продавец: Rozetka
Замовляла на розетку,прийшло геть інше скло,з чорною рамкою, відмовилась від замовлення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відправили інше скло
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ми обов’язково врахуємо ваші побажання для покращення.