- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол підійшов, все добре
- Достоинства:
- Приємний на дотик, вірний розмір, зручно тримати в руках
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличный чехол, сидит, как родной, есть блокировка экрана по закрытию/открытию, кабель зарядки входит без проблем.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Brown
Чохол сподобався, підійшов нормально але довелось підрізати штекер для зарядки з однієї сторони. Це недоробка в більшій степені виробника книги, треба було розмістити роз'єм зарядки нижче і толі все було б гаразд.
- Козуб С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Приятный чехол на магнитной защёлке. Единственный минус то что он весит 141 грамм...что делает книжку не очень удобной для 1 руки.
- Достоинства:
- Хорошо выглядит, возмущается надёжно.
- Недостатки:
- Увеличивает вес книжки.
- Григорий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Brown
Идельный чехол для InkPad4! Красивый, приятный на ощупь, все отверствия совпадают! Супер!
- Достоинства:
- Идеальный чехол!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Brown
Все в цьому чохлі добре, але з отвіром під Type-C трохи прорахувались - роз'єм упирається в борт чохла і не засовується до кінця.
Щоб вирішити проблему, потрібно - або відхиляти борт чохла, або підібрати шнурок з більш тонким корпусом в ро'ємі, або підпиляти корпус в роз'ємі шнурка, або обрізати в чохлі шматочок заважаючого борта(може зменшитись жорсткість борта).
Я підпиляв корпус в роз'ємі зарядного шнурка і проблема вирішилась.- Достоинства:
- Магнітна застібка, приємний на дотик(схоже на замш), пластикові борти, достатньо жорсткий, щільно прилягає.
- Недостатки:
- Отвір під роз'єм Type-C не дозволяє нормально підключатись рідним шнурком. Трохи мацкий матеріал обкладинок.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарний чохол, приємний на дотик, не заважає зарядні. Мене повністю влаштовує
- DeaZzОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
в цілому влаштовує
- Достоинства:
- зручний, є магніт для датчику холла
- Недостатки:
- маркий, не всі кабелі пролізуть
- Вячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарний чохол за свою ціну.
- Достоинства:
- Гарний чохол за свою ціну.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Дуже гарний чохол за свою ціну.
Підключенню USB кабелю не заважає- Достоинства:
- Загальна якість чохла, ідеально підійшов під розмір читалки
- Недостатки:
- Не виявлено, все як заявлено продавцем
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ніби на перший погляд непоганий чохол, але неможливість підключити кабель до пристрою в чохлі перекреслює всі переваги.
- Достоинства:
- Непогана якість матеріалів, добре сидить на пристрої.
- Недостатки:
- Неможливо підʼєднати пристрій до кабелю, не знімаючи чохол.
- Тамара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Тонкий, книга гарно тримається у чохлі. Так, ще хочу сказати про колір - я обрала зелений. У дійсності колір значно темніший, ніж на малюнку. Однак також непоганий.
Однак конструкція чохла НЕ ДОЗВОЛЯЄ використовувати його як настільну підставку - він не згинається так, щоб можна було нахилити книгу! А у описі рекламується: "З двома кутами нахилу"!!!- Достоинства:
- Тонкий, книга гарно тримається у чохлі.
- Недостатки:
- Конструкція чохла НЕ ДОЗВОЛЯЄ використовувати його як настільну підставку - він не згинається так, щоб можна було нахилити книгу! А у описі рекламується: "З двома кутами нахилу"!!!