- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Панель добре прилягає до телефона, не ковзає в руці, всі вирізи точні. Захищає корпус від подряпин і ударів, уже рятувала кілька разів. Виглядає акуратно й не додає зайвого об’єму. Рекомендую!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив на 15 про а прийшов на про макс.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не на той телефон чохол
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол наче гарний
Але я замовляла на 15 про
Прийшов на 15 про макс з наліпкою 15 про
Цікаво? Отож бо
Пропонують повернення/заміну товару
Компенсувати доставку на магазин розетки і комісію за переказ коштів відшкодовувати не будуть
Мне це не влаштовує
Тому і оцінку ставлю одну зірку чисто за якість чохла який мені не потрібен- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Прийшла взагалі не те за замовляла
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол гарної якості. Але відрізняється від картинки
- Кукло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прийшов інший, захисту для камеру не має!!!не звернула увагу у пункті видачі!я замовляла інший товар, який зображений продавцем в оголошенні!
Представник постачальникаДоброго дня. В залежності від поставки, товар може візуально відрізнятись. З повагою, BeCover.