- ...Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол гарний. Добре сідає, та бортики вище за єкран тому додатковий захист
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для note 14 не підходить
Представник постачальникаВітаю. Це чохол для Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G
для 14 буде в назві саме ваша модель "Панель BeCover Anti-Shock для Xiaomi Redmi Note 14"
Представник постачальникаВітаю.
Цей товар лише для Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G, тому він на 14 тий і не підходить
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телефон в ньому виглядає гарно, сідає чітко.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сідає ідеально, камери захищає.
- Достоинства:
- Прозорий -видно телефон.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол хороший, но быстро желтеет. А так всё отлично
- Достоинства:
- Качественный
- Недостатки:
- Быстро желтеет
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вислали не той чохол. 11 липня 2024 замовляла тут же (справа на фото), той самий чохол. Він був дуже якісний. Захищав екран і камери. Цей просто сміття.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той чохол. Не захищає камери та екран. Силікон жорсткіший.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю товар как на картинке,а присылают совсем не тот. Присланный ,камеру не защищает
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий вечір. Замовляв у вас телефон та чохол, номер замовлення 83886037. Чохол прийшов бракований, коли одягли на телефон він закриває дві камери. Я оформив повернення АМ846930, відправив за свій рахунок, а ви не можете забрати повернення з відділення вже три дня пройшло. На який номер телефону можна зателефонувати щоб вирішити цю проблему?
- Недостатки:
- Нульовий сервіс
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Дарья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный чехол, красивый, прозрачный
- Людмила А*** КозакОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол по розміру підходить чудово, телефон у ньому гарно виглядає, саме через це хотіла прозорий
- Достоинства:
- Недорогий, гарний вигляд
- Недостатки:
- Нема поки що
- Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол. Є на ньому одна чорна цяточка, але не дуже помітна.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чехол
- Достоинства:
- Защита
- Недостатки:
- Необнаружил
- Севостьянова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю сумісний з телефоном. "Сів" чудово. Трохи більше ніж два місяці користування все ще прозорий.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Відповідає опису, сідає на телефон так як треба, за рахунок того, що прозорий гарно видно всю красу телефону
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так все підійшло.
- Достоинства:
- Захищає камери. Виступає на 1-2мм на відміну від заводського. Завдяки тому що він прозорий телефон виглядає більш привабливим. Особливо якщо у вас в гарному кольорі як у мене лісний зелений.
- Недостатки:
- Трошки відбитки лишаються.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка. Відповідає моделі та чудово підходить за розміром.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол підійшов, все супер
- Олейников М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний чохол, повністю відповідає опису, більше всього турбувало, щоби були виступи за камеру, бо рідний чохол в один рівень з камерами, отже ніякого захисту, однозначно раджу!
- Достоинства:
- Захищає камери, повністю відповідає опису
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- КостянтинПродавец: Rozetka
Чехол "Гусарский"
- Достоинства:
- Защищает
- Недостатки:
- Неприятный