- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволена
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Єлизавета З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло виявилося дуже поганої якості. Після першого ж падіння з’явилася тріщина, від покупки навіть пів року не пройшло. Згодом тріщин побільшало в різних частинах екрана, хоча телефон більше не падав — я носила його лише в сумці. Пізніше під склом з’явилося повітря, воно перестало щільно прилягати до екрана.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Краще обрати дешевший варіант — користі буде більше.- Недостатки:
- Погана якість, не рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня!
Захисне скло призначене для того, щоб прийняти удар на себе та зберегти цілим дисплей телефону. У випадку падіння навіть з невеликої висоти поява тріщини можлива — це означає, що скло спрацювало як захист.
Щодо появи додаткових тріщин та повітря під склом — це може бути пов’язано з мікропошкодженням після удару або поступовою втратою адгезії через механічний тиск (наприклад, у сумці).
Дякуємо, що поділилися досвідом- Антон
Ви звинувачуєте скло, тому що воно врятувало екран смартфона при падінні? Ви взагалі тямите для чого потрібне захисне скло?! І яке ж дешевше скло, ніж це?
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеїла перший раз в житті сама скло, вийшло ідеально, в комплекті є все необхідне. Розмір відповідає заявленій моделі телефону.
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарної якості, поклейка взагалі легка. Олеофобне покриття дуже якісне. Чорні краї тонкі і не перекривають корисну площу екрану
- Достоинства:
- Ціна-якість
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, поклеїлось ідеально, рекомендую до покупки.
- Николай Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приклеїлось нормально
- Достоинства:
- Нормально приклеїлось
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не по розміру,не купуйте
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Віктор П***
По якому номеру телефона звернтися по заміні?
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не по розміру. Занадто великі зазори
Представник постачальникаДобрий день!
Більшість захисних стекол за розміром на кілька міліметрів менше, ніж розмір екрана гаджета. Це зроблено для того, щоб скло не сколювалося і не відклеювалося по краях у перші ж дні експлуатації. Таке скло сумісне з більшістю чохлів.- Тарас С***
Це скло на кілька кілометрів менше
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я і взяв скло в двічи дорожє за це- було не в розмірі та без ввімкнення функіі "чутливість єкрану" працювало не корректно. а тут нема зауважен! працює без цієї функціі,лягло чітко. ражду бо ціна не завжди гарант якості
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
скло супер )
- Достоинства:
- вже місяць ношу і повністю задоволена
- Недостатки:
- нема
- Філь Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло. Лягло дуже класно. Не дороге, але якісне, і приємне на дотик.
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло за свої кошти
- Вячеслав Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошло
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оскільки замовляв разом із встановленням при отриманні, то сам по собі товар в руках не тримав. Тож судити можу лише по тому, як виглядає після поклейки. І мене цілком влаштовує. Як і очікував, чорна рамка не псує вигляд, органічно поєднуючись і з темним кольором телефона, і з чорним чохлом. Під час користування не замітив жодних нерівномірностей у прозорості, все якісне і виконує свою роботу.
- Достоинства:
- вигідна ціна
- Алёна Н*** ГришинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло. Легло без проблем. Рекомендую.
- Достоинства:
- Клей)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклеїлось чудово
- Назарій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну що ж почнемо
Захисне скло має по боках рамки...але саме для цього пристрою підходить чудово
Не перекриває екран
Приїхало новою поштою в свому пакуванні і в звичайному пакеті пошти
Не думав що добереться ціле
В комплекті саме скло, салфетки волога і суха і наліпка щоб зібрати пилюку з екрану(корисна штука)
Клеїв сам, і трохи наплужив приходилось декілька раз відклеювати, поправляти, заново чистити і так далі
Всі ті випробування пережило на ура і все таки вийшло досягти ідеального ефекту
5 зірок бо хоч майже все запоров і думав вже не приклеїться але салфетки і наклейка допомогли спасти ситуацію
Ну і сидить гарно
Рекомендую)- Достоинства:
- Рамки не закривають екран (попереднє в магазині поклеїли з перекриттям по міліметру з кожного боку а знизу навіть 2...)
Міцне
Дає шанс на ще декілька спроб ) - Недостатки:
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло, чехол его не поднимает
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почну з того що скло добре і швидко лягло на екран що я не скористався стікером з 3 кроку, ще хотілось би залишити окремий відгук за комплектування скла в хорошому сенсі я поки йшов додому забув що скло лежить на дні сумки поставив на ньго дволітрову бутилку дома згадав але на щастя воно було ціле.
- Достоинства:
- Хороше комплектування скла і в плані інструкції як клеїти з всім потрібним і опакування захисного шару навколо скла.
- Недостатки:
- Я не замітив
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Скло практично до країв смартфону і це круто, бо за звичай скло далеко від країв і сильно перекриває робочу частину екрану. Клеїться ідеально
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.