- Наталия Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пурпурный
- Достоинства:
- Чохол гарний.
- Недостатки:
- Колір скоріше сірий
Представник постачальникаВітаю. Це дійсно чорний чохол
Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не став би рекомендувати, коли тримаєш в руках чохол постійно відстає і виникає таке враження що це тимчасова обкладинка щоб ніхто не облягав на годину((((
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час залишити відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості матеріалів та конструкції, тому такі відгуки допомагають нам ставати кращими.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue
Все супер, краще ніж очікували
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Прекрасний чохол за таку вартість!Задник силіконовий комбінований з імітацією шкіри на передній кришці.Колір красивий молочний.Всі отвори чітко підійшли під iPad Air 11”
- Достоинства:
- Вартість,дизайн
- Недостатки:
- Не знайдено поки
- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пурпурный
Товар не відповідає інформації, на iPad Air11 2025 року не на ліз.
Представник постачальникаВітаю. Уточніть будь-ласка модель (код) девайса.
Дана модель підходить лише під iPad Air 11" M3 2025 та M2 2024
Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися до нас для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- Ернест Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Дуже хороший якісний чохол за доступну ціну. Матеріал хороший , рекомендую. Колір як на картинці
- Достоинства:
- Якісний, колір відповідає картинці.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Люблю ваши чехлы. Отличное качество за приятную стоимость. Тут цвет не соответствует, очень бледный, предыдущий был голубой и он был идеальный, как на картинке.
Идеально «сидит», отключает экран при закрытии, все кнопочки в удобном доступе и хорошо нажимаются. Легко открывать и закрывать. Как по мне идеальный для iPad AirM2- Достоинства:
- Отличное качество за такую стоимость.
- Недостатки:
- Не соответствие цвету.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є важливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пурпурный
Все СУПЕР... і якість, і ціна...і швидка доставка...Тільки колір не співпадає з фото...!
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- Не відповідає кольору на фото