- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відповідає моделі навушників.рекомендую
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не зовсім підійшла по розміру (
Представник постачальникаВітаю. Скиньте будь-ласка фото.
Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Можливо мені прийшов бракований, або ж ця модель в принципі така. Чохол більший за кейс й виглядає на ньому жахливо.
- Достоинства:
- Не смердить дешевою фарбою
- Недостатки:
- Не підійшов до моделі, під яку зроблений
Представник постачальникаВітаю. Напишіть,будь-ласка, точну модель ваших навушників
- Євгеній А***
Samsung Galaxy Buds3 Pro
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну. З повагою, BeCover.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив навушники Samsung Galaxy Buds3 Silver (SM-R530NZAASEK), під оголошенням, в рекомендованих аксесуарах був до них чохол. Заказав і його, перевірив відповідність. Відправили чохол на навушники Samsung Galaxy Buds3 Pro. Чохол не підходить. Не розумію логіки комплектувальників, навіщо при покупці одних навушників пихатий чохол від інших.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не під ті навушники
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
За свою цену пойдёт