Отзывы покупателей о Чехол для смартфона BeCover Anti-Shock для Xiaomi Redmi Note 14 5G Clear (BC_712786)
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи за мала...
Представник постачальникаВітаю.
Підкажіть модель вашого девайса? і якщо можливо фото що саме "мале"?
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшла ідеально
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Анна З***Продавец: Rozetka
Дуже маленький чохол
- Недостатки:
- Маленький
Представник постачальникаВітаю.
У вас саме модель 5G?
Xiaomi Redmi Note 14 є у 2 варіантах і чохли відрізняються
Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- Ксения Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол, нажаль, не підходить до сиаоми редмі ноут 14. Не заклацуються краї, якщо один, то інший вилітає. По корпусу дуже малий - екраном дуже вимирає, отвори для камер не співпадають. Хотілось би повернути товар, як це зробити?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не за розміром
Представник постачальникаВітаю
У вас саме модель 5G?
Xiaomi Redmi Note 14 є у 2 варіантах і чохли відрізняються
Для повернення, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний чохол, гарно закриває блок з камерами
- Достоинства:
- Приємно лежить в руці, якісний матеріал
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Валерія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила на телефон, по розміру не підходить
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол замалий для цієї моделі.
- Достоинства:
- Непоганий зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не сідає на телефон, замалий.
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовою