- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Paris
Чехол підійшов на планшет. Гарна картинка, приємний на дотик. Є магніт, що закриває та держить планшет як на підставці. Магазин швидко відправив.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Витримала ігри кота на планшеті, він там мишку ловить.
Підходить ідеально. Магніти працюють.- Достоинства:
- Дуже добре.
- Недостатки:
- Немає.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Night
Чудова обкладинка, подобається все від малюнку до можливості ставити планшет
- Достоинства:
- Дизайн супер, гарно сидить на планшеті, складається в «підставку», підсвічується екран при відкриванні, завдяки магнітам не відкривається самостійно.
- Недостатки:
- Поки що не помічено
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото
Чохол нормальний а колір жахливий, з сяйвом, взагалі не такий як на зображенні
Фото прикріплю але на жаль не передає колір- Достоинства:
- Нормальний базовий чохол
- Недостатки:
- Колір не такий як на зображенні
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є важливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graffiti
Замовляла обкладинку і скло разом. Скло прийшло для Xiaomi Pad 7/7 Pro 11.2", а обкладинка для Lenovo. Відповідно: вона не підходить на нашу модель! Куди відправити обкладинку для заміни на нашу модель?
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Надіслали не для Xiaomi Pad 7/7 Pro 11.2", а для Lenovo Tab