Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чехол для планшета BeCover Smart Case для Xiaomi Pad 7/7 Pro 11.2" Spring (BC_712813)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Paris

Чехол підійшов на планшет. Гарна картинка, приємний на дотик. Є магніт, що закриває та держить планшет як на підставці. Магазин швидко відправив.

Недостатки:

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото

Чохол нормальний а колір жахливий, з сяйвом, взагалі не такий як на зображенні
    Фото прикріплю але на жаль не передає колір

Достоинства:
    Нормальний базовий чохол
    Недостатки:
    Колір не такий як на зображенні

Вітаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є важливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Витримала ігри кота на планшеті, він там мишку ловить.
    Підходить ідеально. Магніти працюють.

Достоинства:
    Дуже добре.
    Недостатки:
    Немає.

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graffiti

Замовляла обкладинку і скло разом. Скло прийшло для Xiaomi Pad 7/7 Pro 11.2", а обкладинка для Lenovo. Відповідно: вона не підходить на нашу модель! Куди відправити обкладинку для заміни на нашу модель?

Достоинства:
    Гарна якість.
    Недостатки:
    Надіслали не для Xiaomi Pad 7/7 Pro 11.2", а для Lenovo Tab

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Night

Чудова обкладинка, подобається все від малюнку до можливості ставити планшет

Достоинства:
    Дизайн супер, гарно сидить на планшеті, складається в «підставку», підсвічується екран при відкриванні, завдяки магнітам не відкривається самостійно.
    Недостатки:
    Поки що не помічено