- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доброго дня!Придбали для телефону дитини цей чохол.
Товар прийшов вчасно, без браку, підійшов добре на дану модель телефону.Сину сподобався. Дякуємо!- Достоинства:
- Надійний і добре підійшов
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Дуже гарна і зручна панель.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Клас
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Товар хороший, я задоволена та щаслива, що вирішила купити саме його
- Достоинства:
- Закриває камеру, має підставку, проти ударний, зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є важливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Дуже зручний і надійний
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Колір в реальності дуже відрізняється від того що на фото. І оця шторка для камери точно зайва.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чехол плохой постоянно зажимает кнопку выключения и давит на защитное стекло что оно слазит
- Достоинства:
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- Сафронов И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зажимаются кнопки и телефон постоянно перезагружается. Чехлом остался недоволен