Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чехол для планшета BeCover для App Ultra Slim Origami Flex для Apple iPad 10.9" (2022/2024)/iPad (А16) 2025 11" с креплением для стилуса Apple Pencil Beige (BC_712972)

• Ірина О***

Супер чохол!
    Для планшету Apple iPad 11" 2025 підійшов ідеально)
    Матеріал приємний на дотик, дуже зручно, що складається з двох частин. Зовнішній чохол можна використовувати, як для транспортування, так і в якості підставки.
    А, коли нічого зайвого не треба, то надзвичайно зручно, що є внутрішній чохол)

Недостатки:

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Раджу. Цікаве рішення.

Достоинства:
    Складається з 2х частин. Це зручно, бо можна від'єднати від чохла планшет і потім примагнітити його, наприклад, вертикально для дзвінка.
    Недостатки:
    Світлий - трохи маркий, особливо внутрішня м"якенька частина.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний чохол. По суті складається з двох частин - обкладинки і чохла. Конектяться дві частини завдяки магнітам. Магніти досить потужні, планшет не випадає. Є місце під стилус - але через відсутність магнітів тримається тільки завдяки клапану. Обкладинка має цікаві можливості трансформації в підставку. На дотик матеріал приємний. Сподіваюсь прослужить довго.

Достоинства:
    Функціональність, приємний матеріал
    Недостатки:
    Не знайшла

• Сергій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер! Якісний товар ! Всім задоволений….

• Сергій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відповідає опису! Чудова якість!