- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Цехол отличный ожидал что будет на половину металлический но метала там мало телефон стал более тяжёлым но не сильно и иза чехла стал больше
- Достоинства:
- Идельно сидит вопросов нетц
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний захисний девайс.
- Достоинства:
- Гарний захист.
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підходе ідеально
Якісний чехол- Недостатки:
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший бронечехол
- Достоинства:
- Падал 2 раза,даже стекло не треснуло
- Недостатки:
- Не нашёл
- Шериф А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чехол супер
- Достоинства:
- Действительно противоударный чехол, плюс кольцо подставка- очень удобно
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Шериф А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Телефона доволен
- Дубовой С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Поки що влаштовує
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Обслуговування відмінне. Товар доставили вчасно.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Може бути
- Достоинства:
- Міцьна
- Недостатки:
- Отвори на камери
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол більший за телефон по довжині на 2-3мм і приблизно на 1.5 по ширині... Апарат просто бовтається в чохлі, якби не камери -- бовтався б на всі 3мм, а так тільки на пару мм, ледве тримаючись за бортики. А якщо провести імітацію падіння, хлопнувши тлф в чохлі по долоні, екраном до долоні, то апарат випадає (і відповідно при такому падінні екрану буде торба).
Ну і поастик: в цілому напівжосткий, в от кришку камер зробили мабуть з найдешевшого і найжосткійшого пластику -- деренчить як не знаю що.
Сенсу в такому "захисному" чохлі ніякого.- Достоинства:
- Непоганий вигляд
- Недостатки:
- Дубовий. Завеликий.
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Андрей В***
Дякую хлопцям з БіКавер за вирішення питання -- проблема не в самому чохлі, а в тому що під одною назвою моделі існує щонайменше 3 різні за розмірами апарати (+- ті самі 2-3мм). Відповідно якщо не вгадав яка саме версія -- буде не за розміром.
Цей чохол і чохол від Редмі Ноут 14 5Ж НЕ підходять до моделі 24117RN76O , нажаль не запам'ятав який саме з рештою підійшов, але підібрали -- за що і дякую.
- Лідія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Добрий день! Отримала посилку, чохол виявився малим, замовляла 4G, а на чохлі написано 5G, можливо через те?
- Недостатки:
- Малий
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.