Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона BeCover Military для Xiaomi Redmi Note 14 4G Black (BC_713451)

Код:  519397684
Оценка пользователей 4.5/5
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Цехол отличный ожидал что будет на половину металлический но метала там мало телефон стал более тяжёлым но не сильно и иза чехла стал больше

Достоинства:
    Идельно сидит вопросов нетц
    Недостатки:
    Нету

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Костянтин З***

Гарний захисний девайс.

Достоинства:
    Гарний захист.
    Недостатки:
    Не має

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Ганна Ч***

Підходе ідеально
    Якісний чехол

• Анастасия С***

Хороший бронечехол

Достоинства:
    Падал 2 раза,даже стекло не треснуло
    Недостатки:
    Не нашёл

• Шериф А***

Чехол супер

Достоинства:
    Действительно противоударный чехол, плюс кольцо подставка- очень удобно
    Недостатки:
    Не обнаружил

• Шериф А***

Телефона доволен

• Дубовой С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Поки що влаштовує

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Обслуговування відмінне. Товар доставили вчасно.

• Ігор Л***

Може бути

Достоинства:
    Міцьна
    Недостатки:
    Отвори на камери
  • Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чохол більший за телефон по довжині на 2-3мм і приблизно на 1.5 по ширині... Апарат просто бовтається в чохлі, якби не камери -- бовтався б на всі 3мм, а так тільки на пару мм, ледве тримаючись за бортики. А якщо провести імітацію падіння, хлопнувши тлф в чохлі по долоні, екраном до долоні, то апарат випадає (і відповідно при такому падінні екрану буде торба).
    Ну і поастик: в цілому напівжосткий, в от кришку камер зробили мабуть з найдешевшого і найжосткійшого пластику -- деренчить як не знаю що.

Сенсу в такому "захисному" чохлі ніякого.

Достоинства:
    Непоганий вигляд
    Недостатки:
    Дубовий. Завеликий.

Вітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.

• Андрей В***

Дякую хлопцям з БіКавер за вирішення питання -- проблема не в самому чохлі, а в тому що під одною назвою моделі існує щонайменше 3 різні за розмірами апарати (+- ті самі 2-3мм). Відповідно якщо не вгадав яка саме версія -- буде не за розміром.
      Цей чохол і чохол від Редмі Ноут 14 5Ж НЕ підходять до моделі 24117RN76O , нажаль не запам'ятав який саме з рештою підійшов, але підібрали -- за що і дякую.

• Лідія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Добрий день! Отримала посилку, чохол виявився малим, замовляла 4G, а на чохлі написано 5G, можливо через те?

Недостатки:
    Малий

Вітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.