Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для планшета Lenovo Idea Tab/Lenovo K11 (2nd Gen) TB336/Lenovo Xiaoxin Pad (2025) (BC_713678)
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово. Взагалі ніяких нарікань. Дуже добре клеїться, без повітря.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойное стекло,за свои деньги!!
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло підійшло до планшету.
Дякую.
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Павлюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На зазначену модель планшета саме це шкло мале
- Недостатки:
- Менше по діагоналі
Представник постачальникаВітаю. Напишіть будь-ласка яку саме модель планшету артикул?
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло в целом норм, но олеофобное покрытие отсутствует как класс. Палец не скользит, отпечатки все на нем. Может мне попалось из неудачной партии. Как защита от повреждений наверное норм.
- Достоинства:
- клеится без проблем
- Недостатки:
- нет олефобки
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ми обов’язково врахуємо ваші побажання для покращення. З повагою, BeCover.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло, яке має пакування 29 см в довжину було запаковано в коробку довжиною 27 см, тобто воно лежало в коробці по діагоналі і було трішки вдавлено. При спробі дістати його, скло просто тріснуло.
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.