Отзывы покупателей о Чехол для смартфона Samsung Galaxy A17 5G SM-A176 BeCover Transparent (BC_713690)
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все чудово
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Діма П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший та якісний чохол справді приємний на дотик. Колір не такий сіруватий а чорний. А взагазалом хороший.
- Достоинства:
- Якісний, прємний на дотик
- Недостатки:
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все добре
- Богдан Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товар не відповідає тому який показаний на зображені. Кнопки зміщені на чохлі як ідеякі отвори, є отвори які не відповідають датчикам на телефоні який вказаний як сумісний. Також якість незадовільна, надіслали вже подряпаний чохол.
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.