- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заводський чохол (точніше, спинка) приказав довго жити після кількох падінь смартфона (зі смартфоном все ОК), тому купив цей чохол. Він ідеально підігнаний — не тугий і не спадає. Під Motorola Edge 60 підійшов чудово. Гарно лежить у руці. Є всі необхідні технологічні отвори (під динамки, роз'єм). Кнопки натискаються нормально.
Окремо хочу відзначити швидку доставку: замовив — і наступного дня вже привезли.- Достоинства:
- 1. Кращий, ніж заводська захисна спинка. 2. Прозорий. 3. Добре підігнаний під розміри. 4. Є отвори для ремінця.
- Недостатки:
- Поки що не помітив.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний, м'який і не портить вигляд телефону.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохлик класний. Тепер мій новий телефон, має вигляд крутого девайса
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Смелик А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ловко, дуже швидко та вчасно!
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka