Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для смартфона Xiaomi Redmi 15С 4G/5G Black (BC_713907)
Код : 551052519
- Зведений відгук із відкритих джерелЯк один із найдоступніших аксесуарів для Xiaomi Redmi 15C 4G/5G, це захисне скло пропонує візуальний ефект повноекранного дисплея завдяки інтегрованим чорним рамкам.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники смартфонів відзначають, що чорні бортики вдало маскують вирізи та нерівності екрана, створюючи вигляд заводського покриття.Користувачі задоволені тим, що сенсор не глючить і зберігає високу швидкість відгуку навіть при інтенсивній прокрутці на 120 Гц.У відгуках часто згадують високу міцність 9H, яка дозволяє склу успішно витримувати контакт із ключами або монетами в кишені.Деякі покупці попереджають про повітряні мішки та бульбашки по краях, що можуть з'явитися через нещільне прилягання клею до вигнутих граней.Переваги: Ефект повного екрана завдяки рамкамЗбереження чутливості сенсораСтійкість до подряпин 9HДоступна цінаНедоліки: Олеофобка швидко стираєтьсяРамки з часом відстаютьПовітряні бульбашки по периметруПластик може пожовтіти
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші нормальний товар
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Юрій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко і кісно
- Достоинства:
- Швидко і кісно
- Недостатки:
- Невиявив
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Достоинства:
- Бистра доставка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло замале для Xiaomi redmi 15c.
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час залишити відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості матеріалів та конструкції, тому такі відгуки допомагають нам ставати кращими.