Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Защитное стекло BeCover для планшета Samsung Galaxy Tab A11 SM-X133/X135 8.7" (BC_713935)

Оценка пользователей 3.29/5
  • Андрей Г***

Пришло разбитое защитное стекло, к магазину конечно притензий нет а вот к новой почте есть ….

• Олексюк П***

Скло прийшло тріснуте, тому оглядайте перед отриманням! Щиро бажаю особі яка допустила його псування та промовчала міцного козачого!

Шановний клієнте,
      Вибачте за незручності, які ви зазнали через тріснуте скло. Звяжіться з нашим менеджером і ми замінимо

• Костирко Ю***

На жаль на новій пошті не перевірили. Вдома відкрили ,прийшло зламане. Було до планшета на подарунок. На щастя знайшли в магазині нашого міста.

Шановний клієнте,
      Вибачте за незручності, які ви зазнали через дефектне скло. Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.

• Єрнест Х***

Вроде норм. Но у меня пузырь внизу. Не убрать.

Недостатки:
    Но у меня пузырь внизу

Вітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.

• Захар К***

Надіслали не те скло! На першому фото видно різницю між склом та планшетом samsung galaxy tab a11.
    На другому фото маркером замазано призначення іншого планшета, а саме samsung tab a9. (При попаданні сонця сфотографовано сам напис, який закрасили).
    За що сплачені кошти?

Достоинства:
    Жодних!
    Недостатки:
    Навмисно закрасили маркування!

Вітаю. Напишіть будь-ласка точне маркування вашого планшета

• Игорь С***

Все норм

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Володимир

Підійшло без сумніву,уважно,і наклеїлось добре,але є але.Не коректно показана інструкція установки,упаковка не надійна,добре що ціле доставлена,можна було вложить якись кусок картона аби не зламалось при доставці.Відбитки остаются,потрібно видаляти,але захищає і це найважніше

Достоинства:
    Захищає
    Недостатки:
    Відбитки,упаковка ненадійна

Вітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.

• Андрій Б***

05.12.25 придбав на Розетці планшет
    14.12.25 замовив це скло. 16.12.25 забрав скло, і у пункті видачі сказали що вони можуть поклеїти. Прийшов до пункту Розетки 19.12.25 з планшетом і склом. Співробітник Розетки дістав скло з пакету - воно розломане (як він сказав - "виглядає ніби його скрутили"). Звісно Розетка нічого не може зробити, бо формально я скло забрав в них. Враховуючи, що пакет зі склом я ніс в обидві сторони в руках, я точно не міг його роздавити/зламати. Але моя провина що не розкрив і не перевірив прямо в магазині. Прикро. Замов друге, бо часу до Різдва катма. Цікаво що ж привезуть цього разу (тепер точно буду перевіряти). Ось така неприємність.

Достоинства:
    Окрім ціни поки жодних
    Недостатки:
    Надійшло зламане