- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло перешло битое
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль не зміг оцінити дане захисне скло, так як воно приїхало геть розбите. Дані товари мали б пакувати більш надійніше і ліпки мають бути відповідні що "крихкий товар". Визнаю свою провину - товар на пошті не перевірив. Але вже вдома було неприємно побачити таку картину. Тому перевіряйте обов'язково хто буде собі купувати.
- Достоинства:
- Не зміг оцінити
- Недостатки:
- Приїхало пошкоджене
Представник постачальникаШановний клієнте,
Вибачте за незручності, які ви зазнали через розбите скло. Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло було замовлене 2 рази, бо в перший раз прийшло розбите. Через це довелось зайвий раз переплатити за доставку (бо за неї кошти не повертають, дрібниця, але неприємно). Також пакування відрізняється від фото на сайті та на ньому написано 7"-10", що поставило під сумнів правильність замовлення. Якщо вже робите однакове пакування для різних товарів, перевірте, щоб воно дійсно було універсальним.
Саме по собі скло підійшло (тільки на ньому більш скруглені кутики, порівняно з планшетом, але то не критично), в комплекті лежать дві серветки та стікер, підписано все що для чого і за чим йде. Чутливість залишилась така сама, стилус спокійно через нього працює.- Достоинства:
- Майже ідеально підійшло до планшету
- Недостатки:
- Ненадійне пакування.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло , все добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.