- AI аналіз відгуків85 відгуків: Позитивні: 36% | Нейтральні: 12% | Негативні: 52%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Захарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливе скло, при знятті з пластини тріснуло в кількох місцях
- Достоинства:
- Недостатки:
- Надто крихке
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили швидко, наклеїлось легко, недоліків не помітив, свою функцію виконує
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не помітив
- Забродский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не задоволений . Щей за доставку взяли.
- Достоинства:
- Суцільний жах! Старий мотлох. По краях клей висох. Майстер сказав що ця гра не на довго.
Представник постачальникаШановний клієнте,
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою проблемою при встановленні скла. Будь ласка, надішліть нам фото скла, яке Ви придбали, на підтвердження того, що це скло, придбане саме в нашому магазині.
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло пошкоджене, тріснуте. Хоча упаковка була без видимих пошкоджень. Вперше так купую, щоб така ситуація була зі склом... мабуть така партія, адже відгуки були і раніше, що до пошкоджень даного товару.
Представник постачальникаШановний клієнте,
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою проблемою.
Щоб ми могли замінити цей товар на відповідний для Вашого пристрою, будь ласка, зв'яжіться з менеджерами нашого інтернет-магазину. Ми раді допомогти Вам отримати товар, який відповідає Вашим потребам та очікуванням.
З повагою, команда BeCover.
- Савелий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну норм
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не стоит своих денег от слова совсем ,олеофорного покрытия нет от слова совсем ,стекло тяжело клеить ломается от самых простых поднятий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Описал выше
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло прийшло лопнуте
- Недостатки:
- Лопнуло
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло прийшло лопнуте,на пошті перевіряли але не доставали з чохла
- Недостатки:
- Лопнуте
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За перший тиждень 5 сколів.
Поки клеїла вже відоамався шматочок
- Ру В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили два скла, одне прийшло з дефектом по центру, а друге тріснуте навпіл.
- Достоинства:
- Постійно замовляємо у цього постачальника, не було ніколи проблем
- Недостатки:
- Вперше таке трапилось, неочікувано і неприємно(
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло пришло внешне целое, начала клеить, с внутренней стороны вкрапления, вид никакой.Пустая трата денег.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Єлізавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло відмінної якості, замовила одразу два. Ходжу з ним вже 4 місяці після, декількох падінь — жодної тріщини.
- Достоинства:
- Невелика ціна, відмінна якість
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- Назарець В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло більше чим айфон 11, шкода(
- Недостатки:
- Розмір більший чим айфон 11
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло целое. Клеить легко.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов брак, перевіряйте товар на пі
пункті видачі. - Вадим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв два скла, одне прийшло нормальне , інше лопнути по середині
- Вадим З***
Скло замінили, все добре
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее защитное стекло, клеется почти без проблем, уже второй раз поклеил и никаких проблем
- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло прийшло браковане, зі смугою фарби по центру
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло побите скло((
- Достоинства:
- Не змогла оцінити, бо прийшло побите
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне за якістю скло
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко наклеїлося, добре по краям пристало. Передня камера працює з ним ідеально. Удари тримає.
- Достоинства:
- Просто клеїти, гарний вигляд на чорній моделі.
- Александра Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отвратительное стекло. И неделю не проносилось. От малейших ударов трескается.
- Константин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю скло не вперше.При першому замовлені все було добре.При другому замовлені,скло надійшло тріснуте.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не був прорізан отвір для динаміків, а просто тонший шар скла який не дає нормально чути співрозмовника
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошее защитное стекло ,покупала разные но это просто супер !!!! Спасибо Любимой Розетке!!!!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди клею скло сама, раніше випадків трещін при поклейці не було. Не рекомендую для купівлі
- Недостатки:
- Зламалось відразу при поклейці
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все підійшло
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло сіло добре . Набір хороший
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тріснуло навпіл на другий день , незрозуміло чому .
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться будь ласка з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто жахливе скло. Відсутні стікери для прибирання пилу, є тільки волога та суха серветки. Пухирці з повітрям, які вилазять через пару хвилин після поклейки. Скільки разів не клеїв скло на різні телефони - це перший раз такий жах. На додачу ще й скло неможливо відтерти від якогось жиру на робочій поверхні. Просто зняв і викинув у смітник.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без стікерів для видалення пилу, пухирці які не прибираються, неможливо відмити від якогось жиру
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили новий телефон та терміново потрібно було скло, подивилися по відгукам - наче ок, взяли - коробка супер, таке враження, що купив телефон, але сам товар дуже низької якості. Перший скол з'явився на наступний день після покупки, потім ще 2 на 3-й день. З'являються з однієї сторони. До речі, на коробці намальована рамка, яка спрощує поклейку, але її не було в коробці. Нафіга це малювати?
- Достоинства:
- Коробка топ, пошти як телефон купив
- Недостатки:
- На 2-й день перший скол, на третій - ще два
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться будь ласка з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні данного питання. З повагою, BeCover.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм скло. Свою функцію відпрацьовує
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплекте не было стикеров для удаления пыли. Поклеили стекло и через пару часов появился уже скол, телефон не падал️
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно наклеїлось, без пухирців.
- Недостатки:
- Побачимо в процесі експлуатації
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не якісний товар. Дуже гарна ціна але потріскалось за тиждень.