- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже погано реагує на дотики екран через це скло
- Недостатки:
- дуже погано реагує на дотики екран через це скло
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для Lenovo TB-8505X підійшло добре.
Побачу як довго протриматися в детини.- Достоинства:
- Відбитки пальців не залишає
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить добре підійшло
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне захисне скло, помірна ціна
- Достоинства:
- Не дороге
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу звернутися до покупців та самої розетки. Я частенько замовляю товари в розеці у різній категоріїї. І трапилась така проблема замовлення прийшло без 2 найменувать але проблема полягає в тому що посилку я на новій пошті не перевіряв, а точніше попросив щоб її забрали. Посилку відкрили вдома і на превеликий жаль було там лише 2 найменування. На превеликий жаль розпаковка на відео небула знята. Чек та гарантію їх фото прикріплю.
Я розумію що це лише на словах. Доказів нема. Але вразі чого прошу допоможіть . А так на майбутнє перевіряйте свої замовлення бо довіри навіть до розетки вже немає. Тому розетка якщо можети вирішити це питання то звяжіця. Непришло 2 замовлення кабель аукс та захисне скло на планшет.- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервіс розетки
- Дмитро К***
Перепрошую, з посилкою все добре їх було 2. Сервіс Нової Пошти видав лише одну посилку, коли наступного разу завітали на пошту то з посилкою яку замовляв додали і цю на неї була таж дата. Тому вибачте за негативний коментар. А так товар нормальний. А на перед як рекомендація, розетка пакуйте в одну посилку, а не робіть їх дві так як може вийти такий курйоз.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципі беру вже мабуть 6-7 скло даної марки. Не топ, але за свої гроші згодиться. Розміри співпали нормально. Приклеїлось гарно ніби. Але є один досить суттєвий недолік - слабо реагує сенсор через скло. Бувають "пропуски" і часто це дратує після звички чутливості на телефоні з таким же склом. Тому тут важко сказати чи винне скло чи в планшеті слабкий сенсор. Але думаю і те і інше(((
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Корпань М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло не точно вырезано, если его положить вырезом к камере то нижний край выступает на несколько мм, а с правой стороны не доходит до рамки
- Достоинства:
- Доставили быстро
- Недостатки:
- Не повторяет размер экрана
- Василий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Защитное стекло понравилось. Рекомендую.
Представник постачальникаДобрый день. Спасибо за отзыв.
С уважением, команда BeCover.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Разом із планшетом замовлялось скло. Проте під час розпакування виявилось, що воно все у тріщинах.А , отже, непридатне до використання. Ще погіршило враження те, що замовлений товар планувався як подарунок дитині на день Святого Миколая.. Свято частково було зіпсовано.. Поки що не відомо, чи є можливість його замінити. Звернулись до техпідтримки..
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тріщини по всьому склу
- Татьяна К***
Пройшов тиждень з момента звернення до техпідтримки..Питання щодо заміни неякісного (розбите скло) товару досі не вирішено..Що це за ставлення до клієнтів? Так Ви будете їх втрачати..
Эксперт RozetkaДоброго дня, Тетяна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день.
Подойдет к планшету Планшет LENOVO Tab M8 HD 2/32.....?
Представитель брендаДобрый день.
Да, это стекло подойдет к указанному планшету.
С уважением, команда BeCover.
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественное стеклянное стекло)
Установил на планшет дочке, 2 месяца - полет нормальный.- Достоинства:
- Отличное качество
Представитель бренда BeCoverДобрый день, ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день. Подскажите, подойдет такое стекло к планшету Lenovo Tab M8 FHD 3/32 WiFi Patinum Grey (ZA5F0005UA). Спасибо!
Представитель бренда BeCoverДобрый день, да подойдет
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день. Подскажите, подойдёт такое стекло к планшету lenovo tab m8 hd 2/32?
Представитель бренда BeCoverДобрый день, да подойдет
- Маша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло подойшло
- Настасія Р***Продавец: Rozetka
Не прийшло захисне скло
- Олег М***Продавец: Rozetka
Доброго дня! Замовив захисне скло до планшета, прийшло поламане, так як я довіряв Rozetka я не став розпаковувати на пошті, коли я дома розпакував я був в шоці від отримання товару, просю вас відреагувати на мою проблему на щот захисного скла, я замовляв не пошкоджений товар...
- ivПродавец: Rozetka
Замовили Дитині товар на МИколая. Було замовлення 15 грудня . При оформленні вказали що відправка буде 18 числа. Окей ждем. 20 число посилка навіть не виїхала . Звоним ОПератор каже що кров з носа сьогодні вже Їде . Чекали скло на планшет яке було в замовленні . ДОбре без питань. Бабуся бігає на почту по той планшет . 23 число .. Нічого не їде. Звоним . Дівчина оператор каже ну ви ж бачите що у вас створений ттн? ДЕ???? В заказі стоїть відгрузка 18 числа станом на 23 грудня. Якщо у вас не було того скла то хіба не повинні попередити що його потрібно чекати? Відмінили заказ. Очікуйте 3 дні на повернення коштів. При цьому ніхто не взяв ні карту куди повертати кошти . 25 число - коштів нема. Захожу в замовлення І оказується СТАТУС - КЛІЄНТ НЕ ЗАБРАВ ТОВАР ! Ви зіпсували настрій всій сімьї.
- Достоинства:
- нема Бо не отримали товар
- Недостатки:
- Халатне відношення до покупця
- Елена Б***Продавец: Rozetka
Стекло заменили абсолютно бесплатно, спасибо Розетка, что слышите покупателей. Очень благодарна!!
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Елена Б***Продавец: Rozetka
Защитное стекло пришло все разбитое и в трещинах. Из-за очереди на Новой почте не открыла посылку полностью, а дома пришла в ужас. Обратитесь в службу поддержки, но пока результатов нет. Ужас, 300 грн выбросила на ветер, а для меня это не мало. Пожалуйста, проявите поддержку для Ваших клиентов, и замените товар или же верните деньги!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Стекло все в трещинах и разломах!!!
Эксперт RozetkaДобрый день, Елена! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Представитель бренда BeCoverДобрый день.
Обратитесь в сервисный центр производителя (контакты указаны на упаковке)
или магазина "Розетка" за решением данной проблемы.
С уважением команда BeCover
Представитель бренда BeCoverДобрый день.
Обратитесь в сервисный центр производителя (контакты указаны на упаковке)
или магазина "Розетка" за решением данной проблемы.