- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Burgundy Red
У Rozetka Покупаю вдруге. Першого разу магніт був, в цей раз без магніту.
- Достоинства:
- Зручний, гарний чохол, магніт.
- Недостатки:
- В цей раз товар прийшов без магніту.
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Burgundy Red
Сервіс сподобався. Замовлення було доставлене швидко.
- Достоинства:
- Чудово підійшов до телефону. Зручний
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний чохол. Нокія 5.4 вмістився ідеально. На дотик чохол приємний, є зручна кишенька для карток!
Також чохол складається, щоб дивитись щось.
Рекомендую!- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Поки що немає
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
сел отлично
- Достоинства:
- подошел
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ідеально підійшов для Нокіа 5.4
- Данил Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Классный на вид,прочный чехол. Заказывайте смело.
- Достоинства:
- Материал
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Burgundy Red
Начебто не погано, чутливий до подряпин. Бічна перетинка на згинанні дуже слабка - немає додаткової жорсткості, надійності, лише кожзам.
- Недостатки:
- Слабкий матеріал
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якісний чохол
- Достоинства:
- Добре тримає магніт
- Недостатки:
- відсутні
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Burgundy Red
З фото і опису може здатися, що обгортка має характерну текстуру шкіри, але вона насправді майже гладенька, є лиш невеликі штрихи. Колір яскравий.
Хто захоче собі такий чохол, маєте розуміти, що тут по факту два в одному - цільний акриловий прозорий вклеєний у книжку. В зв'язку з цим рівень захисту високий, закрито з усіх боків, але досить компактний 5.4 стає товстою лопатою. Ну, і кнопки дещо втрачають тактильність, бо тиснути доведеться через виштамповки внутрішнього бампера.- Достоинства:
- Надійний захист
- Недостатки:
- Суттєво збільшує розмір телефону
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Burgundy Red
Чехол хороший
- Достоинства:
- цена качество