- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло не подходит, совсем другой размер пришел
Представник постачальникаВітаю. Якщо придбаний товар не підійшов, збережіть його товарний вигляд та чеки, і ви зможете звернутися для обміну або заміни на інший товар.З повагою, BeCover.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшло саме для Lenovo Tab TB- J606.. Гроші на вітер(
- Достоинства:
- Недостатки:
- не підійшло
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не купляйте в розетці скло!
Я купив спочатку BeCover 10D для Lenovo Tab Plus, воно більше (не повернув, бо сам винен, побачив тільки після того як розпакував - 499 грн.
Тепер купив це, прийшло побите, мене підтримка відправила на посилання, де вказано, що я повинен був сфотографувати отримання біля поштомату і потім йти до відділення тощо. - 299 грн.
Втратив кошти 499+299 = 798 грн. і знову мені треба шукати скло...- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- присилають бите і не повернеш
Представник постачальникаВітаю. Вкажіть, будь-ласка який саме у вас планшет?
Зверніться будь-ласка в наш сервісний центр напряму, ми допоможемо з вирішенням проблеми!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На Lenovo Tab P11 plus НЕ ПІДХОДИТЬ. Викинуті гроші. Якесь шахрайство. Розмір скла 263х163.
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Олексій Г***
Нажаль, замінити його я не можу, бо вже і плівку зняв і серветки використав.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло не подошло! Указано Lenovo Tab P11 , но когда раскрыла упаковку, оно больше на 1 см. Куда мне его теперь прилепить?
- Недостатки:
- Не соответствует размер описанию!
- Закордонец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав захисне скло декілька днів назад на точці видачі Розетка, просто оплатив та пішов, як власне завжди. Сьогодні пішов до майстра клеїти, а воно бите. Дуже неприємно. Розетка, звяжіться зі мною будь ласка та поясніть механізм обміну/повернення пошкодженого товару. Це Ваш імідж. Дякую заздалегідь.
- Достоинства:
- Немає ніяких.
- Недостатки:
- Один суцільний недолік.
Представник постачальникаШановний клієнте,
Вибачте за незручності, які ви зазнали через дефектне скло. Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервіс-менеджерів компанії Розетка, які зможуть надати вам інформацію щодо процедури повернення або обміну товару. Контактний номер ви можете знайти на офіційному сайті www.rozetka.com.ua.
З повагою,
Команда BeCover
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошло к J606-F отлично. Приклеилось нормально, никаких изгибов самого стекла не было. Запаковано в картонный пакет и в комплекте есть все необходимое для поклейки. До этого заказывал стекла - просто приезжало в картоне и скотче.
- Достоинства:
- Подошло к планшету, наклеилось хорошо. Не мешает чехлу и закрывает экран
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна та якість дуже добре! Купували на планшет дитині.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Ирич М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все підійшло, дякую вам за швидку доставку, все ціле, буду ще замовляти, надіюсь, що скло прослужить довго!
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв двічі, перше приклеїв і виявив,що один кут не прилягає, думав, що не варто було не економити і дати фахівцям приклеїти. Купив інше і дав фахівцям - та ж картина. Сказали - скло криве. Навіть після використання ними гелю - скло у одному з кутів - висить. Вкрай не задоволений
- Достоинства:
- дешевше, аніж в інших виробників
- Недостатки:
- криве
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло тріснуте,запаковуйте краще!!!
- АНДРІЙ П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв на lenovo tb J607F, підійшло ідеально. Олеофобка слабенька,я і не очікував чуда.
- Достоинства:
- Ціна адекватна
- Недостатки:
- Хотілось би краще олеофобне покриття
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло для планшетов до 11", оно не подходит для P11 Plus с диагональю 11.5"!
- Недостатки:
- Не подходит для этой модели!
Представник постачальникаДоброго вечора.P11 Plus - 11 дюймів. Моделі сумісні
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальное стекло. Геометрия правильная, что немаловажно. Посмотрим сколько оно просидит на планшете :)
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ваш відгук дуже важливий нас. Дякуємо!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло за свої гроші.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
- Владимирович Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло сносное, конечно про олеофобное покрытие говорить нет смысла - его нет. Переживал что могу не наклеить, ведь большое стекло, опыт клейки стекол на свои телефоны есть, сделал все то же, для фиксации пользовался обычным скотчем, по моему не сильно отцентрирован вырез под камеру, но не критично (конечно, лучше бы стекла делали без отверстий/вырезов под камеру, так красивее и практичнее. В итоге приклеилось отлично.
- Достоинства:
- Сносно
- Недостатки:
- Нет олеофобного покрытия, тонковатое.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальное стекло
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрый день. Спасибо за отзыв.
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получил стекло. Пришёл домой, открыл, а там трещина.
P.S хотел подарить брату планшет с наклеенным стеклом на день рождения, которое завтра, но придётся дарить без стекла
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обовязково знімайте розпаковку! Прийшло тріснувше. Або ж я міг його зломати при розпаковці, але навіть навмисні спроби пошкодити його при повторних тестових розпаковках не дали нічого.
Представник постачальникаДобрый день.
Обратитесь в сервисный центр производителя (контакты указаны на упаковке) или магазина "Розетка" за решением данной проблемы.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень плохое стекло за большие деньги, имеет кривую геометрию - при идеальной поклейке по краю остаётся воздух - а при использовании гельклея воздух сдвигается глубже под стекло и его невозможно выгнать оттуда. Первое стекло с такой проблемой и кривизной.
- Достоинства:
- Нет.
- Недостатки:
- Выше перечислил.
Представник постачальникаДобрый день.
- АлександрПродавец: Rozetka
Брал для Lenovo Tab J606F. Отдал на поклейку - легло идеально.
- Достоинства:
- Подошло идеально, адекватная цена
- Недостатки:
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.