Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Domikus Микрофибра Sangria 145х210 (Sangria- 39002) (4829900025331)
- Станислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Всё прекрасно!)
Дякуємо за ваш коментар!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Я так розумію з кольорами в людей зовсім все погано,окуляри купіть,чи шось,перед тим як виходити на ринок,ще і після усіх відгуків все одно те саме робити. Забрала бо потрібна постіль гостьова, але колір,не знаю ще шо на розмір,але колір,камон рєбята,замовляла коричневий прийшов бордовий…
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дальтонізм,кольори путають,відгуки про це свідчать,думала мені повезе і після всіх відгуків на мені замкнеться це коло безвідповідальності продавців.але ні
- Мирослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Прекрасний комплект, дуже приємний на дотик.
- Достоинства:
- Прання та сушильної машини не боїться, не облазить.
- Недостатки:
- Єдине що колір не той, думала прийде червоний а прийшов коричневий, але то не суттєво для мене.
Дякуємо за відповідь.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
те, що колір може не відповідати - дуууже м'яко сказано....
- Достоинства:
- напевно, ціна
- Недостатки:
- колір, якість тканини
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Получила комплект 01.09.22. При получении проверила на упаковке размер пододеяльника 200*220 как и заказывала. Вчера 06.01.23г приехал сын с фронта в отпуск, распечатала комплект. Пододеяльник 175*200. Даже не знаю чего больше: злости или обиды.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
- Достоинства:
- никаких
- Недостатки:
- качество плохое + мне пришел совсем не тот цвет пришел коричневый вместо бордового
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна дійсно відповідає розмірам євро зразку, є запас для того щоб нормально зафіксувати все по розмірам матрацу. Колір теж насичений - винний. Тканина трохи тонкувата, але не холодна.
- Достоинства:
- Розмір дійсно євро
- Недостатки:
- Тоненький матеріал
- Евгений И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Всю ночь производил электричество (
- Достоинства:
- Цена, цвет
- Недостатки:
- Статическое электричество
Добрий день, дяку за Вашу відповідь, в описі ми вказали склад продукції.
- Елена М***
По ситуації в країні, недоліки можна віднести до переваг
быстро сохнет,яркое
- Достоинства:
- цена качество
- Недостатки:
- пока не обнаружено
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, він важливий для нас. :)
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний колір, після прання з тканиною все добре, ніжна на дотик.
- Мищенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Це просто жах, вся постіль в дирках та плямах. Вимагаю повернення коштів
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарний комплект, яскравий, тканина приємна на дотик.
Дякуємо за приємний відгук. :)
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
М'який , дуже симпатичний комплект постільної білизни.
- Достоинства:
- НаталиОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Купили на подарунок, якість дуже хороша.
- Достоинства:
- Приємна на дотик
- Недостатки:
- Вощевская Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Довольна покупкой
- Достоинства:
- Очень приятная ткань , насыщенный цвет
- Недостатки:
- Первое время при стирке чуть линяет, но цвет не стирается
- CountПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Линяет при стирке даже в холоднрй водн0е
- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Линяет при стирке
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук, всі темні кольори мають особливість линяти, ми на поліграфії пишимо що пред вживаням потрібно випрати, після прання з кольором нічого не сталостя, він також кольору і залишився.
- Тамара П***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Качество топ
- Достоинства:
- Трп