- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90 x 190
Доставили навіть швидше ніж було вказано при замовлені .
Представник брендуДоброго дня! Дяуємо за ваш відгук.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 120 x 200
На перших порах видавалося, що покупка вдала - масивні ніжки, гарні ламелі, якісно пофарбовано. Пройшло небагато часу і конструкція почала переламуватися посереднині - виявляється рама чомусь зварена із двох окремих частин і перелом пішов по цих швах. При цому середній профіль практично не приварений до рами. Отакий серйозний констуктивний недолік. Чому не можна було вигнути каркас рами із однієї профільної труби, щоб був один зварний шов і він припадав на місце із слабким навантаженням, наприклад там де ніжка - питання відкрите. При цьому, можна було б додати ще дві ніжки до комлектних шести, щоб зменшити навантаження на середину(конструктивно передбачені отвори для ніжок, але цих додаткових двох ніжок в комлекті немає).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже слабка конструкція
Представник брендуДякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода чути про те, що у вас був такий досвід, проте ми цінуємо те, що ви повідомили нас про це. Звернітся будь ласка на горячу лінію Матролюкс по гарантіі.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80 x 190
Отримав замовлення. Бракує болтів для кріплення металевих ніжок. Тому, не можу користуватись товаром.
Розетка, як з вами звʼязатись? Телеграм бот пише, що запит переданий співробітнику і я маю чекати… Чекаю вже півдня….
Роблю висновок, що з Розетка добре лише коли немає проблем із замовленням. Коли вони є - це жах.- Достоинства:
- Своєчасно доставили
- Недостатки:
- Бракує деталей, немає зв’язку зі службою підтримки
Представник брендуДоброго дня. Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу. Ми докладемо всіх зусиль для вирішення проблеми найближчим часом.
- маша
півдня) тож ви не один в розетки...
- Скачков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Конструкция, как по мне, слабовата. Когда садишься на кровать сбоку, рама прогибается и скрипят ножки об пол, ламели полностью выравниваются в точке где сидишь. Не знаю, должно ли так быть, но есть ощущение, что оно всё сейчас развалится. Заявлено что конструкция выдерживает 100 кг на спальное место, жена весит 60кг. 6 ножек мало, хочу доставить еще 2, чтобы конструкция не прогибалась. В раме есть для них отверстия.
Такого же качества каркас можно было купить и за меньшие деньги.- Достоинства:
- Мощные ножки, рама хорошо прокрашена.
- Недостатки:
- цена, слабая конструкция не вызывает доверия.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160 x 200
Привезли не той розмір що замовляли. В замовленні 160×200 см а по факту приїхав 160×190 см. Замовлення вже сплачене і ми чекаємо заміну.
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Інший розмір
- Дудка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90 x 200
Все чудово,дякую!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160 x 200
Хорошої якості, міцна, не має сторонніх запахів, повністю відповідає заявленим характеристикам
- ОксанаПродавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Виріб вартий уваги . Можна використати як тимчасове ліжко. Конструкція стійка. 5 ніжок з можливістю регулювання .
- Достоинства:
- Каркас ліжка якісний.