- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не всі заявлені іграшки/ елементи є
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не вистачає іграшок
- Недостатки:
- Не вистачає іграшок
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір для дитини, тваринки достатньо великі і деталізовані, зручно, що іграшки одразу в коробці, туди влізли і ті фігурки, що у нас вже були.
- Достоинства:
- Багато тварин, набір в коробці
- Недостатки:
- Нема верблюда))
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самі іграшки гарні але 36 елементів так і не дорахувалися навіть з кустами і каменями нажаль, частини іграшок не було. Згідно буклету відсутні аж п'ять звірів. Сумно і неприємно((
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Відсутність повного комплекту
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Читаючи відгуки, думала, що дійсно класні іграшки за таку ціну, але ні. Якість кольорів на іграшках бажає кращого, та й деякі тварини просто не можуть рівно стояти, тому таких грошей точно не вартує
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даже сподобалось.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо не помиляюсь то кількість тварин десь 21 шт, все інше це дерева та кущі, йде в якісному контейнері, всі тварини досить великого розміру, якісні, промальовані деталі, всередині вони пустотілі, але при натисканні вони не згинаються, я в захваті, є і свійські тварини і дикі, рекомендую однозначно, дитині 2 роки і вона від них не відходить
- Достоинства:
- За цю кількість і якість це адекватна ціна
- Олександр Ф***Продавец: Rozetka
Я не рахував кількість тварин, як дехто цим займався. Але якість мені сподобалася. Деталізація тварин зроблена якісно. Тварини спокійно стоять, можна навіть трохи "виправляти напрямок ніг", треба просто читати інструкцію. Фарба тримається, тварини завжди в контакті з малюком. Не має ніяких запахів.
- Достоинства:
- Якісні фігурки
- Недостатки:
- Можливо менша кількість тварин, я не рахував