- Мария Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Не прочитала описание, и была немного удивлена что игрушка звучит на китайском языке хотелось бы что б продавец в описании написал в начале БОЛЬШИМИ буквами на каком языке игрушка.
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Іграшка розмовляє китайською мовою
В описі написано англійська- Достоинства:
- Приємна на дотик, мʼякі вушка
- Недостатки:
- Китайська мова
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Довго сумнівалися чи купувати іграшку, зупиняла її ціна. Але силіконові вушка на вигляд обіцяли замінити пальці, які малий весь час тягнув до рота.
Я не знаю який секрет цієї іграшки, але вона реально виконує функцію "заспокоїти незаспокоюване і при тому за лічені секунди"
Рекомендую, не пошкодуєте, що її придбали, у нас вона здається з двох місяців, зараз малому сім і кожного разу вона мене дивує - "Як ти це робиш за декілька секунд"- Достоинства:
- Загадковість функції "заспокоїти, відволікти за лічені секунди"
- Недостатки:
- Трошки не подобається місце розташування роз'єму для зарядного пристрою, але бездоганне виконання свої функцій повністю закриває цей недолік.
- Олена
Вибачаюсь перепутала, не з 2 місяців, а з 3-х.
Місяць я просто сумнівалася купувати чи ні.
- Сытюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Супер!
- Достоинства:
- Долго держит заряд, подала уже не раз-ысе окей.
- Недостатки:
- Китайский язык. Но есть и англ
- Анна Х***
Подскажите, есть белый шум?
- Евгенія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Купляли на подарунок, пакування гарне і навіть плівка є зверху на прозорій частині коробки, щоб не дряпалося (потім знімає плівку і супер).
Друзі по користувалися і дали відгук, що повністю задоволені і озвучка китайською ніяк не заважає. Мобільна та зручна іграшка. - ЮлияПродавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Пользуемся уже 4 месяца и очень довольны покупкой. Ушки можно грызть, они мило светятся. Заряжается от сети, что очень удобно. Хорошо держать маленькой ручкой.Падал на разные поверхности не один десяток раз, целый и невредимый. Вообще у этой фирмы очень много классных и качественных игрушек
- АлександраПродавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Многофункциональная игрушка! И играть, и спать, и погрызть, а в дорогу вообще не заменимая вещь - компактная и практичная.