- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №01
Декілька років тільки їх використовую для макіяжа. Спокійні, пастельні кольори, шовковисті, пігментовані. Гарно розтушовуються, не сипучі. І так, гіпоалергенні.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №01
Заказ и фото не совпали по цвету :). Но вообще вращать не хочу. Цвета красивые. Хоть и не совсем те:)
- Достоинства:
- Много хороших отзывов.
- Недостатки:
- Очень долгая доставка! Больше 10 дней..
- Даша
А в чому різниця?
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №03
Хорошие тени, красивая палитра. Хорошо наносятся и держатся целый день. Покупкой довольна.
- Недостатки:
- К недостаткам отнесу отсутствие упаковки. Вообще. Хотя пришли тени целые, коробочка не поцарапана, но отсутствие упаковки вызывло удивление. Это так надо? Удивлена. Тем более, как написано в характеристике продукта, сделаны в Польше. Пожалели на упаковке?
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №01
Прийшов товар зі слідами використання. Потрібна заміна на новий або повернення.
- Недостатки:
- Хтось вже використовував
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №03
Гарна палітра, не сипляться. Усі очікування виправдалися
- Достоинства:
- Палітра, якість
- Недостатки:
- Зоя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 04 HypoAllergenic Nude Eyeshadow Bell
Гарна палітра
- Ева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Hypo Allergenic №02
Кольори зовсім не ті які я замовляла. Тих які я отримала навіть не показано на картинці товару. Повернення не робила тому що не подивилася товар на місці.
- Рина
Зараз теж дивлюся цю палетку, добре, що побачила ваш відгук! Дійсно, зовсім інші
- Світлана Б***
А мені подобаються зелені відтінки. В крайньому разі, якщо купували по акції, можна продати