Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Флюид Bell Aqua Jelly 02 Hypo Allergenic увлажняющий и матирующий 30 г (5902082520238)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Марта Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 02 Hypo Allergenic Bell

Шановні дівчатка, жінки - цей флюїд надзвичайно добре лягає і доволі гарно вирівнює тон обличчя, АЛЕ тільки на добре зволожену шкіру! Якщо ви очікуєте результат від будь якого косметичного засобу без достойного догляду за обличчям, то чудес не буває. Спочатку очистити обличчя, зволожити, нанести доглядову косметику і тільки після цього розраховувати на ефекти від декоративної косметики.
    Маю від цієї фірми декілька засобів і всі працюють гарно. Тому рекомендую!

Достоинства:
    легка текстура, на літо топчик
    Недостатки:
    поки не виявила
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 02 Hypo Allergenic Bell

Неможливо користуватись, оскільки засіб зіпсований. Текстура розшарована, занадто рідка консистенція, відповідно наноситься нерівномірно.

Дякуємо за відгук.
      Формула Bell Aqua Jelly передбачає легку та рідку текстуру, тому сама по собі така консистенція не свідчить про псування продукту. Якщо Ви вважаєте, що саме Ваш засіб має ознаки пошкодження або зміни формули, опишіть нам детальніше будь ласка — ми перевіримо ситуацію

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 01 Hypo Allergenic Bell

Чудовий засіб, дуже легкий. Тон спочатку здавався жовтуватий, хоча взяла 01, але після нанесення підлаштувався відмінно. Єдине, в мене прям суха шкіра, тому попередньо зволожила.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Колесник Л***

Вітаю! Тон 01 підійде для світлої шкіри? Дякую!

• Лідія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 01 Hypo Allergenic Bell

Товар даже классний

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 02 Hypo Allergenic Bell

Хороший флюид по приемлемой цене. Выглядит естественно, не создаёт "маски"на лице, неплохо держится. В целом не разочаровал ))

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не нашла
  • марія к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Aqua Jelly 02 Hypo Allergenic Bell

Напівпрозора текстура,яка абсолютно не виконує свої функції,тобто нічого не затоновує.Купила по рекомендації блогера,про що жалкую,майже 400гр.викинула в сміття.