- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні, чудові прокладки! Не парять, не комкаються, не з'їжджають, добре впитують. Надійно липнуть до білизни. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє,
Дякуємо, що обираєте якість Bella. Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові прокладки. Знайшла для себе і радію. Не скуйовджуються, не протікають, тримаються міцно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє,
Дякуємо за чудову оцінку та рекомендацію!
Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися на 100% задоволені покупкою.
Користуйтеся із задоволенням та залишайтеся з Bella!
- Леся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фото не відповідає дійсності. Спеціально шукала польські Bella, які з квітковим дизайном, тобто такі як на фото. В результаті прислали три упаковки Made in Ukraine, які абсолютно не такі(((
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки тоненькі, без запаху, і добре поглинають. Дочці сподобалися.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мої найулюбленіші прокладки вже багато років! Неймовірно ніжна і м’яка поверхня, приємний квітковий дизайн, не мають запаху, гарно поглинають, але при цьому дуже тоненькі, добре тримаються на білизні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість, не мають латексу у складі
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє,
Щиро дякуємо, що ви залишаєтеся з нами протягом стількох років — ваша довіра для нас найцінніша! Дуже раді, що наші прокладки стали для вас найулюбленішими і що ви відчуваєте всю ту турботу, яку ми в них вкладаємо. Створювати надійний, комфортний та красивий продукт — наша головна мета.
Дякуємо за такий детальний опис і за вашу рекомендацію. Це нас дуже надихає!
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зі слів дочки: підійшли просто чудово, свою функцію виконують, "сидять" нормально, ціна прийнятна, якість на найвищому рівні.
- Достоинства:
- Ціна, якість, бренд.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Олеже,
Щиро дякуємо за відгук і довіру до бренду bella! Раді, що ваша донька залишилася задоволеною якістю гігієнічних прокладок bella for teens sensitive.