Отзывы покупателей о Набор инструментов Bergamo MASTER 26 предметов (2500TS-7)
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитяча іграшка. Я повівся на те, що завжди коли щось треба по дому зробити, не знаходиш потрібнийінструмент, а тут типа все в органайзері. Але у розводного ключа лювт пару міліметрів туди-сюди, молоток зламався за два удари. І все інше відповідної якості. Так що якщо вам не дітям то не беріть
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо вам за відгук.
Завжди всім рекомендуємо перевіряти замовлений товар на точках видачі або на пошті, щоб одразу можна було здійснити обмін чи повернення.
На рахунок молотка не можемо вам підказати, так як не знаємо, як ви його використовували, і що могло призвести до поломки.
В нас багато покупців беруть даний набір на подарунок і нарікань немає. Інструменти призначені для домашнього майстра, для дрібних побутових робіт чи в автомобіль.
Дякуємо вам за надану інформацію, передамо її виробнику!
- Вера Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор за свои деньги.Для дома есть все необходимое.
Представитель поставщикаДобрый день, Вера! Благодарим вас за отзыв.
- Denis P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужаснейшее качество. Непригодно даже для использования в быту. Молоток поломался при первом же использовании (при использовании гвоздодёра). Пласкогупцы очень туго открываются и практически не имеют насечек. Разводной ключ имеет слишком большой люфт, а колёсико в нём сделано из очень слабого металла. Большие отвёртки, вроде как, вполне нормальные, а вот среди набора маленьких отвёрток есть кривые. Рулетка точная, без погрешностей
- Достоинства:
- Комплектация
- Недостатки:
- Ужаснейшее качество
Представитель поставщикаДобрый день, Денис!
Сожалеем о случившейся ситуации. Набор не профессиональный, поэтому для сложных работ не предназначен.
В следующий раз, просим вас детально осматривать посылку на точках выдачи или на почте, чтобы не возникало подобных ситуаций.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задумка непогана, але реалізація - нікудишня. Отже, маємо іграшковий набір з неякісного металу, не придатний для серйозної роботи.
- Достоинства:
- Кейс
- Недостатки:
- Погано проштамповані плоскогубці: майже немає насічок, одна губа скривлена. Великий люфт у розвідному ключі, черв'як - з алюмінію.
Представитель брендаДоброго дня, Олег! Дякуємо вам за відгук.
Даний набір не передбачає використання в професійних роботах, він для домашніх майстрів, коли терміново потрібно щось підкрутити, швиденько поремонтувати мілку поломку, в машину та ін.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень понравился набор. Всё необходимое, минимализм, но, всё под рукой.
- Недостатки:
- О чём Вы?
Представитель брендаДобрый день, Сергей! Благодарим вас за отзыв.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормальный набор
Представитель брендаДобрый день, Александр! Благодарим вас за отзыв.
- Назарій М***Продавец: Rozetka
Інструментом задоволений. Хороша комплектація за такі гроші. Виготовлені з якісної сталі. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість, комплектація
- Недостатки:
- Не знайшов
Представитель брендаДоброго дня, Назарій! Дякуємо вам за відгук.
- Павло Ч***Продавец: Rozetka
Я давно хотів собі придбати недорогий, але якісний та функціональний набір інструментів. Після довгих порівнянь я обрав цей та не помилився. Комплектація повна та є все необхідне. Дуже дякую за зручний кейс, він міцний, легко переноситься. Всі інструменти дуже якісні, зроблені надзвичайно надійно та прослужать довго. Їх комфортно тримати в руках, м'які ручки. Я задоволений, що обрав саме цей набір інструментів. Раджу!
- Достоинства:
- 1) Ціна 2) Комплектація 3) Кейс 4) Довговічний 5) Зручний 6) Якісний
- Недостатки:
Представитель брендаДоброго дня, Павло! Дякуємо вам за відгук.
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю відповідає опису і фото. Дуже зручна валізка, легка, не займає багато місця. Всі мої потреби абсолютно задовольняє. Все у справному стані, якісно було запаковано. Незначний запах був одразу після відкриття, на наступний день вже не було.
Представитель брендаДоброго дня, Ніна! Дякуємо вам за відгук.