Отзывы покупателей о Сковорода BergHOFF Helix 24 см 2.2 л (1315083)

Оценка пользователей 4.47/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Михайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Хороша сковорідка

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сковорода вам сподобалась і виправдала очікування. Бажаємо приємного користування та смачних страв!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Хороша пательня, тільки треба навчитись на ній готувати. Не нагрівати сильно і швидко, додавати достатньо масла.

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сделано хорошо, размер и вес оптимальные. Главное, научиться работать и правильно ухаживать за нержавейкой.

Достоинства:
    Цена по акции, долговечность.
    Недостатки:
    Нужно приспособиться, чтобы не пригорало.
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Дуже хороша .Це вже друга від BergHoFF.

Достоинства:
    Гарно миється
  • Шута Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Гарна модель. Треба приловчитись в користуванні

• Елена К***

Сковородою дуже задоволена

Достоинства:
    Нержавійка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Щоб по справжньому відмити, розбавте лимонну кислоту у воді доведіть до кипіння і прокип'ятіть 10-15 хвилин, потім промийте губкою з миючим засобом. Сода і оцет так не очищають поверхню нержавійки!

Достоинства:
    Нержавійюча сталь, хороша якість виробу
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Чудова, дуже зручна пательня. Для тих, хто звик до посуду з антипригарним покриттям, треба заново вчитися готувати) Перші рази їжа може приставати через неправильну технологію приготування. Цю пательню треба розігрівати дужче, ніж з антипригарним покриттям, і не перемішувати їжу одразу, дати утворитися скоринці. Тоді не пригорятиме і не приставатиме.

• Валентин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова сковорода. Перед покупкою, раджу подивитися відео, як на таких пательнях готувати. І проблем з експлуатацією не буде.

Достоинства:
    Добре готує)) Легко миється.
    Недостатки:
    Нема, якщо правильно гріти сковороду перед застосуванням.
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Класна пательня, вже готувала.Мої рекомендації

Достоинства:
    Гарна, зручна.Важка.Висока.Відразу готувала ікру в ній, все відмінно.
    Недостатки:
    Потрібно подружитися.
  • Илона И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гіршої сковорідки в мене ще не було,жалкую за свій вибір,нікому не раджу(((

Достоинства:
    Недостатки:
    Підгоріло,на фото як вона виглядає після першого використання,може для когось вона дешева,для мене не дуже
    • Дар'я К***

Просто протріть її з оцтом і буде на вигляд як новенька. Це ж нержавійка, нею потрібно вміти користуватися.

• Виктор

Распространённое явление для сковород из нержавейки. Даже в кастрюлях из нержавейки при варке бульона на дне может такое образоваться. Вы хотели что бы нержавейка жарила и парила как тефлоновая сковорода?
      За такими сковородами нужен уход. Посмотрите видео в ютубе (как готовить и как отмывать). Это всё отмывается. 1. Замачивание в горячей воде (если сильный нагар можно и на малом огне прокипятить минут 5-6 ) 2. Губка с моющим средством + пищевая сода + сок лимона или можно добавить столовый уксус. И будет Вам счастье.

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковородка ужасная всё прилипает я уже не знаю что с ней делать, я надеялась что за такую сумму всё будет хорошо но нет зря потраченные деньги

Недостатки:
    Всё прилипает
    • Олеся М***

Коментар не про якість пательні, а про невміння готувати на сталевій пательні. Є страви для яких конкретно передбачені сталеві пательні. В інтернеті безліч статей на цю тему. Потрібно дуже правильно ввести в експлуатацію виріб і розігрівати. А є страви які рекомендовано готувати тільки на пательнях з антипригарним покриттям. Придбала пательню Helix у офіційного представника і виходить приготувати страви без пригорань навіть такі, які не рекомендують готувати на сталевій пательні.

• Олена С***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Пакування немає навіть мінімального, тому можна очікувати що сковорідка буде царапана. В моїй взагалі була вмятина. Тому навіть не забирала.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Немає пакування/пошкодження

• Елена О***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковородка просто Подарок от мужа...счастья нет предела...это второе место после украшений
    Жаль что не решилась на это чудо раньше (((Всем рекомендую

Достоинства:
    Не пригорает,красивая корочка,сочный стейк без мариновки,дальше больше....
    Недостатки:
    Не нашла
  • Вася
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Купував не з розетки, але я купував саме цю сковорідку. І вона дуже класна, і ще й урвав її по хорошій знижці. Також, жарю на ній на газі, включаю низько середній вогонь, і так розігріваю 3 хв, далі кидаю смалець - і жарив картоплю, яйця, печінку, нічого не пригорає, ВЗАГАЛІ. Я не знаю навіщо потрібен тефлон.

І сковорідка класно тримається в руці, трохи важить.

Але от, єдине що, якщо у вас газова плита, будьте обережні, тому що коли я включав великий вогонь, він торкався стінок, і в результаті вони перегрівалися і жир який був на них починав диміти, а стінки всередині чорніти починали. Але, просто дивіться щоб вогонь не торкався стінок, і тоді все буде добре.

• Александр К***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Відмінна сковорода після покупки жодного разу не пошкодувала. Їжа не пригорає готую без олії. Згадуючи, як я готував без цієї чудової сковороди хочеться плакати. Після покупки не можу натішитися так і хочеться щось приготувати. Також ручка у цієї сковороди не нагрівається, що полегшує приготування їжі. Сковорода дуже міцна, як мої нерви після її покупки. Всім раджу придбати цю карколомну сковороду!

Достоинства:
    Міцна,ручка не нагрівається
    • Ірина

Прикладаюсь до цієї серії сковорідок. Що, справді можна без олії смажити? Чи ви про такі продукти, які вже мають в собі якийсь жир?

• Тамара З***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Користуюсь два тижні, дуже задоволена якістю. Думала буде пригорати їжа, але все добре головне перед приготуванням добре розігріти сковороду. Чудово миється як руками так і в посудомийці. Якість дійсно чудова і буде слугувати дуже довго.

Достоинства:
    Чудова сковорода, гарна якість та дизайн. Відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    не знайшла
  • Виктор А***

Сковорода дуже сподобалась рекомендую

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon

Чудова сковорода, все прийшло швидко. Провів правильне підготування сковороди до готування і нічого не прилипає, тому хто планує купувати ознайомтесь як це правильно робити

• Ігор Д***

і як підготувати?

• Тамара З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon

Задоволена якістю обслуговування. Продавець звязався швидко все пояснив і допоміг оформити безкоштовну пересилку ( була акція від Розетки на безкоштовну доставку).

Достоинства:
    Чудова сковорода, гарна якість та дизайн. Відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Wagon

Дякуємо!

• Антон К***
    Продавец: RozetkaEU. Диаметр: 24

Без марки нержавіючої сталі це можна вважати токсичною сковородою. Будьте обережні!

Достоинства:
    Чудово смажить
    Недостатки:
    Немає марки сталі