- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
На ній неможливо нічого підсмажити так, щоб воно не прилипло чи пригоріло. Вона взагалі не вартує своїх грошей.
Дякуємо вам за відгук. Нам щиро прикро, що сковорода не виправдала ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що для посуду з антипригарним покриттям CeraGreen виробник рекомендує готувати на слабкому або середньому вогні, не перегрівати порожню сковороду та використовувати невелику кількість олії. Ці рекомендації зазначені у гарантійному талоні та інструкції з експлуатації, з якими, можливо, не було можливості ознайомитися під час отримання товару.
Сподіваємось, ці поради допоможуть покращити досвід користування
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
"Такий Бергоф нам не потрібен"! Це найдорожча і одночасно найгірша пательня! Даремно витрачені гроші (до того ж додатково ще й кришку купляв)! Користувався два тижні і вже все залишається на поверхні. Хто б гроші повернув...
- Достоинства:
- Зовнішний вигляд
- Недостатки:
- Повне гівно
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Поки смажить гарно, далі час покаже
Сковорідка приїхала пошкоджена
- івасюк о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
рекомендую, гарний посуд для приготування їжі. користуюся такими сковорідками давно.
- Достоинства:
- гарний зовнішній вигляд, трішки вищі боки за попередні моделі
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: All Tool. Диаметр: 24
Гарна сковорода, дякую
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: MyMenu. Диаметр: 24
поки задоволена, інструкцій дотримуюся
- Достоинства:
- мало олії потрібно, нічого не прилипає
- Недостатки:
- Продавец MyMenu
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ви задоволені сковорідкою та користуєтесь нею з комфортом. Нехай страви завжди виходять смачними!
Звертайтесь, якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку.