Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Фонарь ручной многофункциональный LED с USB с функцией Power Bank (0751784842774)

Код :  402062382
Оценка пользователей 3.6/5
на основе 31 отзыв
  • Марія К***

Ліхтариком задоволена , працює на всі 100%

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Не раджу витрачати гроші,перестав працювати буквально за пару місяців.Спочатку впала кнопка всередину,потім і зовсім вийшов з ладу

• Представник бренду

Приносимо вибачення за незручності, що виникли під час використання товару. Рекомендуємо бути уважнішими та більш відповідальними при експлуатації ліхтаря. Протягом декількох років цей товар успішно використовується нашими клієнтами, і зауважень не надходило.
      Скористайтеся гарантійним обслуговуванням, і ми виправимо всі недоліки, щоб ви могли продовжувати користуватися виробом.

• Мартинцова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Спочатку раділа та не довго, як павербанк не працював з самого початку, через пару днів перестав заряжатися до самого кінця, а через місяць ще й гніздо зарядки випало. Все! Тепер в смітник?! Так що НЕ РЕКОМЕНДУЮ! За таку ціну можна купити набагато надійніший фонар, я так зрозуміла)

Достоинства:
    Я описала вище)
    Недостатки:
    Вказала у відгукі
    • Представник бренду

Просимо вибачення за незручності, пов’язані з товаром.
      Ми надаємо безкоштовний гарантійний ремонт, тож ліхтар надалі працюватиме справно.
      Рекомендуємо ознайомитися з порадами з інструкції для заряджання та використання товару, щоб максимально ефективно використовувати можливості ліхтаря.

• Микола В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Хороший ліхтар,але мабуть погано змонтований розйом для зарядки скоро злетів і вліз в середину.Місяць тому Розетка направила під час гарантії в Сервісний центр і до цього часу немає ніякої відповіді ...Чекаю.

Достоинства:
    гарно світить в різних позиціях
    Недостатки:
    Незграбно закріплено розйом зарядки..
  • Микола В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Гарний ліхтар...придбав 8 грудня,гарно працює,але в мене виникла зараз проблема з зарядкою.Десь загубився кабель для зарядки до нього ,а чомусь інші зарядні не підходять.Чи можна заряджати широким USB, або отримати ще раз зарядний пристрій з кабелем в Києві,в якому розйом підходить?Дякую!

Достоинства:
    Економний
    Недостатки:
    Не всі розйоми підходять для зарядки
  • Валя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Добрий день! Придбала в минулому місяці даний ліхтар. Потрібен гарантійний ремонт, так як у багатьох покупців "полетів" розйом для заряду. Куди звертатись? Зорієнтуйте.

Достоинства:
    Дальність освітлення ліхтаря супер))
    Недостатки:
    Ніяких 8 годин він не тримає, як вказано в описі. В кращому випадку пару годин.
    Ненадійно зроблений вхід для заряду даного девайсу. Поламався, не тільки в мене.
    • Представник бренду

Ми усвідомлюємо, що порт Micro-USB вимагає делікатного поводження, тому просимо вибачення за незручності, пов'язані з витраченим часом на його ремонт. Що стосується тривалості роботи ліхтаря, він може працювати до 8 годин у мінімальному режимі бокового освітлення при повністю зарядженому акумуляторному блоку.

• Микола В***

В мене також полетів розйом для зарядки,відділення"Розетки" направило під час гарантії в Сервісний центр,чекаю вже майже місяць...

• Представник бренду

Приносимо вибачення за завдані незручності. Ми завжди забезпечуємо безкоштовну діагностику товару та усуваємо виявлені несправності. Наразі, через перевантаження сервісу, час ремонту може бути збільшено.

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

тримає в кращому випадку 2 год. але головна проблема мікро юсб, відвалився через 2 місяці( не раджу. але світить дуже яскраво

• Представник бренду

Ці порти, на жаль, вимагають обережного поводження. Рекомендується скористатися гарантією для ремонту пристрою.

• Софія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Підкажіть будь ласка, скільки треба заряджати це ліхтарик?Через 20 хв пише, що повністю заряджений і вистачає тільки на 40 хв роботи

Достоинства:
    Недостатки:
    Акумулятор
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Жахливий ліхтар, навіть за свої кошти. Вказано, що на середній яскравості кілька годин світить. По факту, хвилин за 40 починає по трохи тускнішатии світло. Вистачає загалом на 1.5 години. Підійде виключно для того, щоб десь колись присвітити. Для стаціонарного освітлення взагалі не підійде! Не ведіться, що вказано в описі даного ліхтаря. Вказану кількість годин не світить, навіть на найнижчій якості. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ТОВАР.

Достоинства:
    Досить яскравий. Декілька режимів освітлення.
    Недостатки:
    Надто слабкий акумулятор, що виявилось вже по факту використання. Продавець відверто бреше, вказуючи ємність акумулятора та тривалість роботи ліхтаря. По факту, потрібно ділити на 3, як мінімум.
    • Софія Ц***

Скільки ви заряджаєте по часу?Можливо потрібно більше? Можливо не правильно показує індикатор

• Представник бренду

Спробуйте скористатися рекомендаціями, наведеними в інструкції з використання, щоб зарядити ліхтар. Якщо час роботи пристрою не відповідатиме зазначеному в документації, зверніться до гарантійного обслуговування, щоб вирішити можливі проблеми. Ми розуміємо, що іноді може виникнути бажання залишити негативний відгук, навіть звинувачуючи нас у недостовірній інформації щодо ємності акумулятора. Однак ми відповідально підтверджуємо зазначені технічні характеристики і не вбачаємо підстав для таких зауважень. Зважте також на те, що ми завжди виконуємо свої гарантійні зобов’язання та забезпечуємо ремонт наших товарів.

• Оскар Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Зручний в авто. Є всі бажані форми освітлення. Не вистачає ремінця, хоча ручка зручна і фіксується.
    Зарядка здивувала ретро мини USB.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Mini USB
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук.

• Лилия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Через два дні зломалось гніздо зарядження, просто випало.

Недостатки:
    Якість
    • Представник бренду

Просимо вибачення за несправність ліхтаря. Для вирішення питання скористуйтеся гарантійними зобов'язаннями, деталі яких ви знайдете у відповідному розділі на нашому сайті.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Єдиний ліхтар на ринку України, акумулятор якого дійсно тримає більше 8 годин безперервної роботи, таким же користувалися 3 роки, якість акумулятора не змінилася.
    Зараз отримала другий, сподіваюся на таку ж якість.

Достоинства:
    Якісний акумулятор , тримає більше 8 годин
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями про використання ліхтаря.

• Ковтун В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Для тих, у кого зламалося гніздо. Корпус розбірний.

Достоинства:
    Нормальний.
    Недостатки:
    Дай Боже , не буде.
  • Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Ліхтар купували на подарунок, але прослужив він 20 днів... перестав заряджатися, прийшов в не годність, хоча ціна не мала. Дуже не приємний випадок. Дякую

Достоинства:
    Компактний, гарний, легенький
    Недостатки:
    Зламався через 20 днів бережного, не активного використання
    • Представник бренду

На жаль, іноді у нас також можуть виникати проблеми з товаром, але ми докладаємо всіх зусиль, щоб швидко виправляти недоліки - скористайтесь гарантією.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Ольга В***

2 тижні чекати - це швидко? хто мені може відповісти, чекати відремонтований ліхтар чи купляти новий, або сидіти в темряві? Я заплатила за нього біля 850 грн, 09.12 повернула зламаний, сьогодні 17.12, відповіді нема, крім того, що чекати 2 тижні.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Ліхтар був у використанні менше місяця під час відключень. Зламалося гніздо мікро usb, куда вставляється дріт для заряду. Вважаю, цей товар потрібно зняти з продажу. Таких відгуків тут вже багато.

Достоинства:
    яскравий і довго світить
    Недостатки:
    випало зарядне зніздо usb
    • Представник бренду

Усі несправності швидко вирішуємо в нашому сервісному центрі. Скористайтеся гарантією.

• Ольга В***

Я сдала товар по гарантії 09.12. Сьогодні 24.12, немає ніякого рішення. Це називається швидко? І ви продовжуєте продавати це..

• Представник бренду

Просимо вибачення за можливі незручності з доставкою товару. На жаль, через перевантаження логістики виникають затримки з його доставленням.

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

мене цікавить питання який штатив підійде до даного ліхтаря?

Достоинства:
    Чудовий ліхтар, гарно тримає заряд
    • Представник бренду

Так, в опису вказано про таку можливість.

• Василь П***

а яка саме модель штативу підійде?

• Представник бренду

З відповідним розміром кріплення.

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Все супер. Тримає заряд на максимальній яскравості 4 години. Для відключення світла та для походів по темних вулицях - те, що треба.

Достоинства:
    Оптимально відносно ціна/якість
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Спочатку претензій до роботи не було, через місяць використання відпало гніздо зарядки, заряджали тільки рідним шнуром, фонарь не дешевий щоб проробити так мало, доречі шнур теж поганої якості біля з'єднання зі штекерами повилазили провода і скоро перетруться, не рекомендую, краще купити щось дешевше то хоть не шкода грошей

Недостатки:
    Не якісний
    • Представник бренду

Для безкоштовного ремонту товару рекомендуємо скористатися гарантійними зобов'язаннями. Що стосується зарядного кабелю, навіть у випадку зі смартфонами користувачі іноді пошкоджують його через необережне поводження.
      Продовжуйте користуватися ліхтарем, а ми допоможемо усунути несправність.

• Гибало В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Фонарь відповідає заявленим характеристикам, все чудовопрацює.

Недостатки:
    Не зручно розташовані кнопки включення, не має ремішка.
  • Олег Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

через примерно месяца использования просто провалился USB Type-A. Как зарядить? походу никак. Буду пробовать вернуть или пусть починят.

Достоинства:
    довго тримає заряд, легкий
    Недостатки:
    дуже погана китайська якість,
    • Представник бренду

Просимо вибачення за незручності, пов'язані з роз'ємом Micro USB. Ви можете скористатися гарантією, і ми усунемо несправність.

• Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Спершу все було добре. Потім ліхтар періодично почав не вмикатись. Заряд повний, а він не реагує на дві кнопки. Через хвилин 7 може увімкнутись сам по собі. За таку ціну він дуже швидко почав виходити з ладу.

• Представник бренду

Приносимо вибачення за можливі незручності з ліхтарем. Рекомендуємо скористатися гарантією для усунення несправності.

• Ковтун В***

Ліхтарик гарний.

Достоинства:
    Практично всі.
    Недостатки:
    Відсутність бренду.
  • Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Чудовий ліхтар. Купив три таких вже.

Достоинства:
    Багато режимів, досить довго тримає заряд, можна ввімкнути кілька режимів відразу так як присутні три джерела світла.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Виктор М***

• Ганна

Дякую.

Достоинства:
    Гарно світить, зручно стоїть на будь-якій поверхні, різні режими.
    Недостатки:
    Після покупки, хочеться купити ще один )
  • Штанопруд А***

Фонарь очень классный

Достоинства:
    Долго держит заряд,есть индикатор
    Недостатки:
    Пока не нашли
  • Олександра Б***

Дуже задоволена.

Достоинства:
    Чудовий якісний ліхтар.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Ще мало користувався, але перше враження - чудовий ліхтар, якісний, багато режимів.

Достоинства:
    Багато режимів, батарея високої ємності.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Алла С***

Класний ліхтарик

• Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Хороший фонарь. Много разных вариантов освещения. Заряжать мобильник ещё не пробовали.

Достоинства:
    Есть показатель зарядки акумулятора. Можно делать слабый свет, что экономит заряд. Прорезиненные жёлтые вставки. Приехал полностью заряженый. Стоит без пользования и не разряжается.
    Недостатки:
    Пока не выявили.
  • Наталья
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Як його відкрити? Відламався роз'єм живлення, не заряджається батарея, носила у ремонт, кажуть він не розбирається, тільки викидати. Можете якось допомогти?

Достоинства:
    Гарно світить
    Недостатки:
    Не можливий ремонт
    • Представник бренду

Ліхтар підлягає розбиранню. Для його ремонту рекомендується звернутися до гарантійного обслуговування або скористатися послугами кваліфікованих майстрів.

• Алексей Г***

Проворачивается круглая резиновая часть против часовой стрелки.