- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погана, але зручно особисто мені, для паштету. Корм сухий з неї джек рассел не їсть
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Велика(переживала, що для собаки моєї буде замала).
Відмінно. Я в захваті. Моя собака породи Фокс тер'єр(10міс) свою порцію корму, до цієї миски, ковтала за 30сек. З цієї миски їсть 3хв. (поки всі бубочки по виловлює).- Достоинства:
- Виконує на всі 100% функцію, заявлену у описі
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова мисочка. Брала для цуценя коргі (3 міс)і перший раз були сумніви, бо йому було важко діставати. Але то тільки перший раз. Якщо порівняти зі звичайною, набагато більше часу йде на поїдання.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила для однієї з своїх собачок, бо вона товстенька. У інших не було проблем з зайвою вагою... Тепер ВСІ собаки та кіт хочуть їсти тільки з цієї мисочки. І знов проблема щоб одна товстенька собачка не переїдала
- МаріаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мисочка дійсно збільшує час поглинання їжі))) Крім того цуценяті так навіть цікавіше. Сподобалась, дякую!
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якісна, за розміром для бігля - супер
- Достоинства:
- якість
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з моїх мейн-кунів трохи жадібний до їжі. Відкриває пащеку та як ковшем загрібає корм. Звісно, часто потім той корм лізе назад і доводиться прибирати то все.
Тепер є така миска. Трапеза у котів тепер виглядає неквапливо. Бо виловити корм з тих лабіринтів трохи проблематично.
Перші два дні у них був траур, бо їжа сама собою у рота не попадала.
Але нічого. Звикли. ))- Достоинства:
- Зменшує швидкість прийому їжі )
- Недостатки:
- Психологічна травма у котів ))
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справді хороша миска. Коли забирала, думала для йорка (стандарт) буде велика, але миска як раз.
- Достоинства:
- Сповільнює процес споживання їжі в 2-3 рази цікава гра
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду WahoPet! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра годівниця, допомогає.
Добрий день!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!