- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Красный
Дуже гарні. Шви акуратні, приємна тканина, ціна приваблива, виробник вітчизняний.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаВаш позитивний відгук — це найкраща нагорода для нашої компанії. Дякуємо за вашу довіру
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 134. Цвет: Красный
Гарна якість
- Достоинства:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Красный
Дуже якісна білизна - труси-боксери та труси-сліп цього бренду, беремо не вперше, краще на розмір більші брати. Чудово було б, якби на трусах-боксерах резинка була не така широка, так як не дуже комфортно
- Достоинства:
- Якість на вищому рівні, український виробник
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми врахуємо всі Ваші побажання.
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Красный
Дитині подлбається
- Достоинства:
- Тканина, розмір, якість
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДякуємо Вам за позитивний відгук стосовно нашої білизни! Ми дуже раді, що Ви задоволені покупками і що вони відповідають Вашим очікуванням.
- Евгенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Красный
Приємна тканина, якістт гарна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки невиявила
Представник постачальникаВітаємо, Евгенія! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені нашим товаром! Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Красный
Суперові труси,дитина довольна
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Тетяна! Дякуємо Вам за відгук! Ми завжди прагнемо виготовляти тільки найкращі товари для наших клієнтів. Раді, що Ви та Ваша дитина задоволені нашим товаром!