Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пеленки гигиенические Білосніжка Soft Normal 40х60 см 30 шт (4820180246731)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Відмінні пелюшки, купляю для маленької собачки.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90

Співвідношення ціни та якості підійшли.

Достоинства:
    Ціна та якість

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

За таку ціну норм

Достоинства:
    Недостатки:
    Тоненькі, малувато наповнення

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Ну така собі якість... Заявлено як пелюшки 4-ох шарів, але по факту аж світяться - на фото можете побачити мої пальці крізь пелюшку... Мої очікування явно не виправдали, але по факту функції свою виконають... Хоча вистачає на один нормальний раз або ж на два маленьких сцика... Більше замовляти скоріш за все не стану.

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.