Отзывы покупателей о Пеленки гигиенические Белоснежка Защитные 90х60 см 30 шт (4820180246892)
Нет в наличии
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручні пеленки. Донлядаю за лежачою літньою людиною. Медична клнйонка рарить. А тут дуже зручно. Пережили жаоке літо без проблем і подразнень.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
- Лілія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалось, дуже тонкі, ще й думаю упаковка така компактна, як туди влізло 30 штук, тепер розумію чого така ціна
- Достоинства:
Добрий день!
Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходять
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, низька ціна, ціле упакування. Ті хто пише, що пелюшки погані, що ж ви хотіли за таку ціну? Хороші будуть коштувати в 2 рази дорожче. Мені ці підходять, бо моїй собаці все одна на що ходити.
5 зірок магазину, за оперативність- Достоинства:
- Швидко приїхало
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов запакований не в заводське пакування, а просто в пакет НП. Серед пелюшок була одна брудна. Наче хтось її впустив, а потім ще й пройшовся по ній. Її підняли та поклали до інших. Це такий товар, який не повинен бути розпакований. Одноразові пелюшки відносяться до засобів гігієни та виробів медичного призначення. Взагалі, хто несе відповідальність за таке недбальство?! Це просто жах
- Недостатки:
- Засоби гігієни були розпаковані та брудні
- Надія П***Продавец: Rozetka
Дуже тонкі, як прозорі вбирають вологу дуже погано все витікає, не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже тонкі