- София Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь больше месяца: лицо, шея, руки. В качестве единственного средства женщине после 30 не подойдет. Но в качестве базового крема или единственного средства на 2-3 недели (чтобы не брать в поездку кучу косметики) - идеально. Отдельное спасибо за большой тюбик - 40-50 мл просто бесят.
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет, слабый запах, нет жирной пленки, большой тюбик
- Недостатки:
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже жирний крем ,а так нормально.
- Недостатки:
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Склад крему чудовий. Для сухої і чутливої шкіри якраз і якщо користуєтесть кислотами. Це перший крем, який мені не пече.
Для жирної краще не брати, бо він сам дуже жирний. - Наталі К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для літа супер!
- Достоинства:
- Легка текстура, немає запаху, гарно зволожує
- Представник бренду
Вітаю!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Раді, що засіб підійшов.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово зволожу
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій улюблений крем – рятує шкіру в будь-яку пору року!
Вже не перший раз купую Bioderma Atoderm Crème Ultra, і він реально став must-have у догляді за шкірою. Ідеально підходить і для обличчя, і для тіла – супер універсальний засіб!
Живлення та зволоження: після нанесення шкіра м’яка, гладенька, без липкості чи жирного блиску. Чудово працює навіть на дуже сухих ділянках.
Гіпоалергенний склад: без ароматизаторів і агресивних компонентів, не викликає подразнень.
Економний: вистачає надовго, бо текстура щільна, але легко розподіляється.
Якщо шукаєте крем, який реально працює, не забиває пори й підходить навіть для чутливої шкіри – точно рекомендую!