Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Крем для лица и тела Bioderma Atoderm Ультра Увлажняющий 500 мл (3701129805343)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже рекомендую,якість хороша ,підходе нашій сімʼї у всіх суха атопічна щкіра ,дитині з народження користуюся ,інші варіанти навіть не розглядаю ,дякую!

Достоинства:
    якість
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Очень хороший крем.Лёгкая текстура,не жирный

• Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

До товару питань немає. Але комплектація 4 дні!!! Доставка - тиждень! Таке..

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Замовив 12 січня 2026 року, доставлено 23 січня 2026 року. Термін придатності виявився всього до березня 2026 року. Тобто фактично, його можна використати трохи більше ніж впродовж двох місяців. Хоча виробник передбачає, що крем можна використовувати протягом 6 місяців після відкриття. Тому більше для дитини тут не замовлятиму.

Недостатки:
    Терміни придатності
  • Яна Д***
    Продавец: RozetkaEU

Замовляли ще 18.06 досі не прийшов

Недостатки:
    Не надіслали

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.