Отзывы покупателей о Увлажняющий крем для лица Bioderma Sensibio Ar+ успокаивающий 40 мл (3701129812099)
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Про крем поки нічого не можу сказати, бо зараз мій відгук про стан товару. Прийшов такий товар наче ним у футбол грали - коробка втратила форму, місцями розірвана, зверху це не я залишила відкритим, а воно просто не закривається. Оскільки на кремі немає пломби, а коробка в жахливому відкритому стані, то залишається лише гадати чи користувався хтось цим кремом чи ні. Но коробці позначка вживання крему протягом 6 місяців після відкриття. І тут незрозуміло з якого періоду рахувати ці 6 місяців, бо верхні бокові частини коробки загнуті всередину, а отже крем виймали (і лише оглядали?) і неохайно повернули назад. Дуже неприємно. Шкодую, що не відмовилась від усього замовлення. Краще б перезамовила ще раз усе вже в іншому місці. Це не частий випадок, зазвичай все нормальне приходить, але і не перший
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене чутлива шкіра і є перші ознаки розації.Не підійшов, запалення не пройшло,та навпаки , стало більшим, стала червонішою, ніж була. Купляла для зменшення розацеї
Розчарована, бо його всі так нахвалювали.
Після корейського медіпілу такого не було.
Те, що крем позиціонує як лікувальний, ще не означає, що підійде.
Висновок: треба обов'язково брати пробники!!!!!! Мені наука- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна, скатується та викликав запалення
- Інна Р***
Вітаю! Я в минулому консультант з косметики (правда іншої фірми). Проте я побачила, що цей крем є для різних типів шкіри: саме цей - для сухої, тому може скатуватися та ще й збільшувати проблеми, якщо шкіра у вас жирна чи комбінована.
Бачу, що є окремо ще крем цієї матрки для жирної та комбінованої шкіри. Зараз думаю, який саме спробувати... Бо в мене та сама проблема, але шкіра завжди була комбінованою. Проте через вік стала трохи суха, і після використання кремів для жирної шкіри мені вже не вистачає вологи. Мабуть, спробую саме цей варіант.
- Інна Б***Продавец: Rozetka
Очікувала більшого, крем скочується на обличчі, як основа під макіяж не підходить, від куперозу результат 0, не рекомендую. Після Rosac, цей крем повний 0
- Достоинства:
- Недостатки:
- Скочується на обличчі, за таку ціну можна купити щось краще
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем ! Купляла по рекомендації дерматолога. Крем чудово зволожує шкіру обличчя при прийомі системний ретиноїдів. Мені підійшов, при відчутті не достатнього зволоження через годину наношу повторно. Замовляю вже 3й тюбик. Вірогідно для жирної шкіри буде "за тяжким"
- Недостатки:
- Якщо нанести багато то з часом скочується комочками.
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем гарний. Маю шкіру схильну до почервоніння. Заспокоює, обволакує. Не жирний, а бархатом відчувається; не блистить. Гарно зволожує і вбирається!Раджу. Від попередньої версії упакування нічим не гірший, хоча думала буде навпаки.
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жирний крем! Після нанесення впитується і лице стає липким. Проти куперозу ніяк себе не прявив!!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь тиждень. Для мене виявився дуже жирним, не вибирається повністю, навіть якщо наносити краплю з сірникову голівку. На шкірі з помірним куперозом ніяк себе не проявив. Буду намагатися далі з ним подружитися. Якщо зможу, відгук доповню. Поки так.
- Достоинства:
- Економний
- Недостатки:
- Жирнить шкіру, не вбирається повністю, немає заявленого ефекту
- Наталія
Крем так і не підійшов. Віддала подружці
- Віолета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем добре зволожує шкіру обличчя, знімає почервоніння. Буду купляти повторно
- Достоинства:
- Гарне зволоження
- Недостатки:
- Не помітила