Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гель Bioderma Sebium Очищающий 500 мл (3401399277092)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Іхсан Ш***

Найкращий очисний гель

Достоинства:
    Якісний, гіпоалергенний
  • Анастасія Н***

Користуюсь цим гелем давно, він чудово очищує шкіру обличчя . Ідеально підходить для моєї жирної та проблемної шкіри обличчя . Не викликає нових висипань , не сушить і не стягує шкіру обличчя.

• Анастасія З***

Гарно змиває залишки макіяжу і не стягує шкіру обличчя. Користуюсь вже 2 роки.

Достоинства:
    Підходить для жирної шкіри
  • Анастасия К***

Майте на увазі, що товар не герметично запаяний з кришкою дозатором. Чи насправді продукт той оригінальний немає жодної впевненості. Користуюсь даним гелем не вперше. Він завжди приїжджав з запакованою горловиною. А цей приїхав в я на пошті можу вільно відкрити пляшку і налили , що завгодно. Ситуація вкрай неприйнятно для мене, а ставлення магазину взагалі вражає , бо наразі веду переписку з працівником і розумію, що виявляється це мій клопіт. І рішення стосовно повернення сумнівного товару, ще буде розглядатися і кошти не 100% повернуться. Рішення вони ще мені озвучать згодом. Хоча я зазначила, що перевірила на пошті в не забрала замовлення. Додому я не забирала товар.

• Максим

Який результат? Що сталося? Що відповіли?

• Елена З***

Товар прийшов швидко. Все відповідає опису. Дякую.

• Владислав З***

Дуже гарно освіжає шкіру обличчя. Якщо є схильність до висипань,це саме те, що вам треба!

• Ірина К***

Гарне очищення

• Анастасия Н***

цей товар в порівнянні з товаром який купляла із-за кордону відрізняється густотою + на самій тарі не було захисної вакумної плівки, що унеможливлює його відкриття.
    На носику захист був.

Достоинства:
    Bioderma
    Недостатки:
    здається розведений
  • Оксана З***

Дуже хороший гель для вмивання, користуюся вже не перший місяць

• Ольга П***

Купуємо на розетці завжди

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Ганна Б***

Гель сподобався, підійшов для проблемної шкіри

Достоинства:
    Економний, гарна якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Мария В***

Доставка супер швидка! Дякую

• Алевтина

Замовляю на Розетці 3й раз цю аптечну косметику, яку призначила косметолог для підлітка. Великий об'єм дозволяє заощадити. Якість біодерма.

Достоинства:
    Великій об'єм, ідеально підходить для щоденного догляду
  • Ірина

Гель сподобався. Дуже гарно піниться, великий об'єм, вистачить надовго. Не стягує шкіру. Приємний аромат!

Достоинства:
    Великий об'єм, не сушить шкіру. Гарно змиває косметику
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Елена Л***
    Продавец: Rozetka

Найгірший продукт для вмивання, що колись купляла.Купляла по відгуками, придбала в аптеці. По перше дуже неприємний запах; одного натиску невистачає для вмивання, бо майже не піниться. Після тиждня використання почали з'являтися підшкіряні прищі, деякі і болючі, хочу наголосити, що шкіра була чиста. Зіпсували шкіру лиця, тепер довгий процес лікування.
    Продукт не рекомендую!!!

Достоинства:
    Ніяких переваг
    Недостатки:
    Бриткий запах, погано піниться,що дорівнює швидкому закінченю. Вибиває висипання шкіри
  • Мария
    Продавец: Rozetka

Купила сыну. У него проблемы с кожей лица и спины. Акне. Этот гель купила в надежде, что избавимся от жирноты кожи. Но не думала что станет лучше и с прыщами. Раньше щеки были красные от постоянных высыпаний. А теперь намного лучше. Щеки посветлели и намного меньше этих ужасных угрей. Улучшение заметила примерно через две недели. Теперь и спину моет этим гелем. Брала 500мл. И купила ещё одну. В общем неожиданно довольна. С косметикой этой фирмы была знакома давно. Лет пятнадцать. РЕКОМЕНДУЮ!!!

Достоинства:
    Нам все подошло, а это главное достоинство.
    Недостатки:
    Немножко дороговато, но в аптеках дороже. Но ради результата таких денег не жалко.
  • Мария
    Продавец: Rozetka

Отличный гель. Идеальный выбор для кожи, склонной к жирности и высыпаниям. Совершенно не вызывает привыкания. Отличный состав.

Достоинства:
    Много
  • Виталий Б***
  • Наталія З***