Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Комплексный препарат Универсальные Canvit Аминосол для собак и котов 30 мл (b57099)

Оценка пользователей 4.61/5
  • Галина А***

Все швидко прийшло. Препарат чудовий, замовляю не вперше.

Отлично

• Женя М***

Хороший комплекс

Все ок

• Ольга Н***

Незамінна добавка і для домашніх котиків, і для тих, хто оселився у нас нещодавно. Дуже яскраво проявила користь при використанні для ослаблених тваринок. Чудово підійшла песику(лабрадор).

Достоинства:
    Помітно покращує фізичний стан, з'являться апетит, зникає нудота
    Недостатки:
    Поки що не проявилися, мабуть, їх немає
  • Мария Б***

Не було мірного стаканчику

Отлично

• Олег Л***

Сегодня приняли в первый раз.
    То что помогает - поверим остальным.
    От меня - собака выпила нормально.

Достоинства:
    Нормально заходит
    Недостатки:
    На крышке есть поясок, он должен отломаться при открывании. Он останется на месте. Такое может быть если крышку нагрели, при первом открытии.
    Остаётся только надеятся, что всё будет хорошо.
  • Валентина К***

Хорошие витамины, улучшают иммунитет, моя кошка стала лучше себя чувствовать, рекомендую.

• Ольга Т***

На ці вітаміни багато схвальних відгуків і ветеринари гарної про них думки, тому неодноразово купувала котику під час хвороби. 30 мл пляшечки саме вистачає на 7-денний курс у терапевтичному дозування (давали по 3,5 мл в день на вагу 6,7 кг). Профілактична доза вдвічі менша - 1-2 мл на 3-4 кг ваги (це саме для котів, для інших тваринок дози відрізняються). Давати треба змішавши з водою 1:1 за годину до або після їжі (інформація з інструкції та сайту виробника) З нашого досвіду - легше дати й краще переносяться після їжі, а не до. Насправді дуже незручна схема прийому і що не можна змішати з кормом, як даємо майже всі інші ліки, бо це плюс ще одне відловлювання й стресування кота, який під час лікування й без того задовбаний процедурами. Ми даємо з 10 мл шприця. Читала, що деякі котики самі п'ють, але наш не схотів. Хоча на смак вони наче не противні, трошки рибний запах мають. Консистенції маслянистої, густоватої і дуже жовті (тож краще не проливати).
    Що стосується пляшечки, то вона справді невдала. По-перше, кришка не має захисту від відкривання. По-друге, отвор навіщось закрили перетинками (показала на фото), через які незручно набирати шприцем (з товстою голкою (бо вони ж густоваті й тонкою погано набираються) в принципі можна примудритись, але коли менше половини лишається, то й вона не дістає). По-третє, мірний стаканчик справді має бути. Він, власне і на фото в описі присутній (прозорий, надівається на кришечку зверху). В мене такий є ще від першої купленої пляшечки років 5 тому. Але мабуть то провина постачальника, а не магазину, бо купувала вже після Розетки в іншому (перевіреному зоомагазині, де раніше купувала зі стаканчиком) і привезли теж без нього.

Склад: глюкоза 30%, натрію хлорид 1,8%, магнію хлорид 0,02%. Добавки на 1 л: вітаміни та провітаміни: холіну хлорид 20000 мг, ніацинамід 2000 мг, D-пантенол 1000 мг, вітамін B1 500 мг, вітамін B2 500 мг, вітамін B6 500 мг, біотин 3 мг, амінокислоти: L-лізин, натрію хлорид 8000 мг, L-треонін 4200 мг, DL-метіонін 3000 мг, L-триптофан 1500 мг. Вологість 69,57%.

Дозування.
    Собакам (на 10 кг ж.м.): 5 мл/день.
    Котам (3-4 кг ж.м.): 1-2 мл/день.
    Хутровим тваринам (1-2 кг ж.м.): 0,5 мл/день.
    Іншим тваринам: куркам, качкам: 1 мл / 4-5 птахів /день; індичкам, гусям: 1 мл / 3-4 птиці / день; курчатам, каченятам, гусенятам віком: 1 тиждень - 1 мл / 50-60 птахів / день, 2-3 тижня - 1 мл / 20-30 птахів / день, 4-6 тижнів - 1 мл / 10-20 птахів / день, більше 6 тижнів - 1 мл / 10-15 птахів / день; індичатам віком 1-2 тижня - 1 мл / 60-70 птахів / день, 3-5 тижнів - 1 мл / 30-40 птахів / день, 6-10 тижнів - 1 мл / 10-20 птахів / день, більше 10 тижнів - 1 мл / 10 птахів / день; поросятам, ягнятам, козенятам (5 кг ж.м.): 1 мл / 1 голову / день; телятам (50 кг ж.м.): 8 мл / 1 голову / день; жереб'ятам (50 кг ж.м.): 10 мл / 1 голову / день; свиням (100 кг ж.м.): 15-20 мл / 1 голову / день; коням (400-500 кг ж.м.): 50-60 мл / 1 голову / день; мавпам (50 кг ж.м.): 10-15 мл / 1 голову / день.

Достоинства:
    Гарний склад, багато схвальних відгуків, рекомендують ветеринари
    Недостатки:
    Відсутній захист кришечки, немає мірного стаканчику, незручно набирати, не можна давати з кормом
    • Оксана К***

Ви хоч уявляєте, що люди замість справжньої інструкції скористаються Вашою? Я добре знаю ці вітаміни, тому була трохи шокована почитавши, що Ви написала. Подивилася інструкцію тут же на Розетці і зрозуміла, що не помилялася. Від Вас очікувався відгук, а не вільна інтерпретація інструкцій.

• Анастасия

Коту понравился, забирала шприцом и в пасть. Иммунизируем организм с начала зимы в ответ на сопли

Достоинства:
    Хорошие отзывы, кот ест с удовольствием
    Недостатки:
    Упаковка была без защиты, просто навенчивающаяся крышка на запечатанном пузырьке с желтоватой жидкостью. Очень странная упаковка. Никакой гарантии нет тому, что там Amino sol. Особенно в наше время.
  • Наталія Г***

Давали шиншилі, у якої на обох боках залисини, шерсть наче підстрижена. На вагу тваринки 600г розводили 1:1 з водою 0.5 мл препарату, давали з піпетки 3 рази на тиждень. Через місяць маємо результат: шерстка повідростала.

• Ткаченко А***

Приправляла кашу собаці вівчарці, яку підібрали на вулиці, щоб трошки зміцнити здоровʼя. Їла з задоволенням, вірю, що вітаміни корисні.

• Виктория Р***

Кошке понравился, мне кажется что он полезен ей, и она выглядит хорошо с ним

Достоинства:
    Нравится кошке, капаю на корм
    Недостатки:
    неудобно набирать сколько нужно, я делала шприцом, потом просто трусила, но капает не очень
  • Игорь Д***

Очень классный препарат , действует на все сто..

• Светлана А***

Хорошие витамины. Купили котёнку по совету ветврача. Вместе с лечением кишечных инфекций был назначен аминосол в качестве иммуностимулятора. Аминосол содержит отличный комплекс витамин и аминокислот. Вместе с ним, давали ещё пробиотики. Прошли курс 20 дней, после перерыва надо ещё 10 дней давать. Состояние котёнка намного улучшилось, стал набирать вес, играть.

• Юлия Д***

Покупала витамины для кошки (сибирская) 14,5 года, так как заметила, что шерсть сбилась в комки, ходит вялая, почти все время спит, аппетит плохой, после третей баночки этих витаминов котик расцвел, появился огонек в глазах и интерес к еде, так же начала делать тыгыдык по квартире и шерсть перестала так интенсивно сбиваться в комки, делаю вывод: витамины действуют, а значит хорошие!

• Ольга

Перший раз купувала ці вітаміни в Чехії. Так от, там баночка в 30 мл іде в коробці, із інструкцією, із мірним маленьким стаканчиком. Тут - замотана в поліетилен і з наліпкою. Чеські вітаміни густого помаранчевого кольору, дуже насиченого. Тут - яскраво жовті, майже лимонні. Ефект є, однак не витримує ніякого порівняння. Роблю висновок, що цей постачальник купує вітаміни в Чехії, однак розбавляє і продає нам. Я, наприклад, готова заплатити дорожче за оригінальні вітаміни.

Достоинства:
    Трохи діє
    Недостатки:
    Це розбавлені вітаміни, без інструкції, без оригінальної коробки
  • Татьяна С***

Коты хорошо реагируют на шприц с этими витаминами, едят с удовольствием. Шерсть стала ухоженной (до этого линяли страшно). Наблюдается положительный результат, глазки больше не закисают, как при авитаминозе, шерсть перестала вылазить, как раньше. Коты бодрствуют.
    Будем рекомендовать друзьям!

Достоинства:
    Хорошее средство, коты не боятся его принимать
  • Елена П***
  • Вікторія Т***

Це просто чудо-засіб. Я не вірю в силу імуностимулюючих та вітамінних препаратів, але цей перевершив мої очікування. В кота поставлений діагноз вірусний імунодефіцит. За рахунок цього втратив вагу, жодна ранка на тілі не загоюється, проблеми із зубами, постійно в'ялий і спить. Протягом 5 днів застосування аміносолу став в рази активніший, набрав 600 г ваги, почав вмиватися, гратися, покращилася якість шерсті. Ліки з'їдає з рідким снеком або вологим кормом. Звичайно, що грибок і стоматит вітаміни не вилікують, але загальний стан в десятки разів кращий ️

Достоинства:
    Тварина його їсть без наруги та вливання шприцами, покращилась якість шерсті, загальний стан, набрав вагу
    Недостатки:
    Було б непогано змінити дозатор
    • Антон

Поделитесь как лечили стоматит

• Вікторія Т***

Стоматит лише антибіотиками та гігієнічними засобами для ротової порожнини

• Редчук О***

Аміносол брали за рекомендацією ветеринара для нашої старенької киці, у якої погано працювали нирки. Після прийому аміносола її стан покращився: стала активніша, покращився апетит.

Достоинства:
    Діє
    Недостатки:
    Не побачили
  • Владимир И***

После регулярного применения препарата попугаем его окрас стал значительно ярче :)

Достоинства:
    Работает
    • Надежда П***

Подскажите пожалуйста, в каких дозах и как даёте попугаю ?( в водичку?)